Halloween parade

Publicerat 2009-10-31 kl 05:48:15
Idag har det varit en stressig dag. Barnen hade nämligen halloween parad. A var prinsessa och E var twilight vampyr. Dom var så söta. Och det var massa barn med roliga kostymer. Det var svamp bob, stekt ägg, pruttkuddar och en liten kille var Cheerleader hahaha. Känns skönt nu att jobb veckan är över :) Ikväll var jag Therese, Amanda och Amanda på bio. Vi såg Couples retreat och den var jätte kul haha. Ne om man skulle sova lite för vet inte ens om jag kommer hem från NYC imorgon eller om det blir på söndag :)

Ihjäl skrämd

Publicerat 2009-10-30 kl 15:02:34
Igår åkte jag som sagt till Luisa och firade henne. Vi gav henne Sherman och hon älskade den och det blev väldigt många skratt. Vi fick oxå träffa hennes pojkvän Mike och han var jätte trevlig men  det kändes som jag redan kände honom :p Luisa host-mom hade gjorde en jätte tårta med oreo botten, choklad mousse och grädde och oj vad god den var. Jenny hade älskat den :) När jag kom hem och skulle öppna dörren så rycker min host-dad upp dörr och jag blev skit rädd så hade lyckades verkligen skrämma mig så det var tur att jag inte skrek för då hade nog barnen vaknat haha.

Imorse så tog A på sig sin Halloween kostym som hon skulle ha till skolan idag och så gick vi idag. Efter jag hade lämnat barnen i skolan så tog jag en power walk och försökte gå av tårtan sen igår och det gick nog ganska bra. Jag gick så sjukt fort att jag nästan började jogga och jag var sååååå svettig när jag kom hem. Så nu har jag kollat på sjunde himlen som vanligt och nu ska jag göra mig iordning för ska hämta båda barnen för E ska hämta sin halloween kostym för sedan är det halloween parad i skolan så jag håller på att ladda min kamera :)

Ikväll blir det nog bio. Vilken film vi ska se vet jag inte än men det löser sig.

Jay-Z

Publicerat 2009-10-29 kl 15:12:11
Jag fick veta en sån cool sak igår. Min host-dad typ känner JAY-Z. Hur coolt är inte det? Dom är typ bekanta och hälsar på varandra och små pratar. Jag är så sjukt avundsjuk.

Ajja det var väl inte bara det jag skulle skriva. Inatt drömde jag att jag var tillsammans med Chuck Bass haha men E väckte mig mitt i drömmen. Hade en väldigt svårt morgon med A. Hon hade verkligen vaknat på fel sida. Nu har jag iaf duschat och gjort mig i ordning och jag ska snart åka iväg och köpa strumpbyxor och lite sånt.

Ikväll ska vi till Luisa och fira henne. Hennes host-mom har bakat en jätte tårta och har sagt åt Luisa att hon inte får berätta hur många kalorier det är i den haha. Ne nu har jag lite bråttom.

Yankees ikväll

Publicerat 2009-10-28 kl 14:38:14
Nu sitter jag och kollar på sjunde himlen igen. Jag lämnade barnen i skolan för en timme sedan och det spö regnade idag oxå och är svinkallt. Så  nu har jag suttit framför tv:n och ätit frukost. Idag har barnen tennis och ikväll ska jag inte göra nåt!!!! Det har varit så mycket hela tiden så ikväll ska jag kolla på top chef och kanske på Yankees matchen.

Sherman

Publicerat 2009-10-28 kl 04:10:59

Idag har det varit en lång dag. Dagen börjar med att A knackar på min dörr kl 07.15 och frågar när jag ska komma ner. Så jag visste iaf att dom var uppe. Sedan när jag ska ta barnen till skolan så spö regnar det så jag kunde inte promenera i morse. Sedan var det till att hämta A och hon hade svårt att sova och kom ut och frågade mig när jag skulle väcka henne. Och jag gjorde mig en väldigt misslyckad men god lasange. Mamma du kommer skratta när jag berättar om det imorgon.

Sedan var det dags att väcka A och ta på henne sin halloween kostym för hon hade dans uppvisning. Lämnade henne på dans klass och skyndade mig för att hämta E och sedan tillbaka för att titta på dansuppvisningen men missade typ hela och jag var ganska besviken men det började 5 minuter efter E slutade skolan.

När jag väl hade slutat så kom Dorle och hämtade mig och vi åkte till Livingston mall för att köpa en födelsedags present till Luisa. Det blev en Build-a-Bear björn som vi döpte till Sherman just för Swedish and German = Sherman :) Han är jättesöt i T-shirt och sneakers och en NY Yankies keps :) För mig blev det oxå ett par nya grå Leggings och 2 koftor som jag fick en av dem gratis :) Efter det åkte vi till starbucks och jag drack mitt god Chai tea latte och åt en fruktsallad :)

Allt detta har jag gjort idag och dessutom har jag tvättat och handlat. Och jag kunde inte sova inatt för det var så kallt i mitt rum och jag var för lat för att gå upp och höja varmen.



A som en liten söt prinsessa men jag fick inte kalla henne prinsessa :p 

A tyckte jag skulle ta ett kort på henne på knä för det skulle se sött ut ^^,

Mina flickor var lagom intresserade av kameran


Redo

Publicerat 2009-10-27 kl 04:40:40
Ikväll har jag inhandlat mig en halloween kostym. Jag ska vara brandman så nu har jag spenadera nästan 70 dollar på en brandmansdräkt. Therese ska vara guldlock och amanad ska vara boarder patrol. Så på lördag bär det av till NYC. Måste bara köpa tunna svarta strumpbyxor. Shit vad jag längtar!!

Grattis på födelsedagen mamma!

Publicerat 2009-10-26 kl 15:53:51
Grattis älskade mamma på födelsedagen. Jag hoppas du får en riktigt fin dag och jag saknar dig jätte mycket!!!

Snart dags att börja jobba... igen

Publicerat 2009-10-26 kl 15:51:49
I morse var det allt jag som tog barnen till skolan som jag kommer göra hela denna veckan. Och det är verkligen mycket som händer denna veckan så kommer nog vara helt slut på fredag kvällen. Efter jag lämnade dom så tog jag iaf en promenad så nu har jag rört lite på mig iaf. Känner mig stolt haha. Om ca 20 min ska jag åka och hämta A sedan bär det av till simskola. Jag ska hämta upp lite blev gossip girl böcker oxå och ikväll ska jag åka och köpa Halloween costume. Får se om jag hittar nåt kul.

Så hemskt!

Publicerat 2009-10-26 kl 03:39:22
I fredags så hände någon väldigt hemskt och tråkigt här. En präst i en kyrka ca 2 km ifrån mitt hus hittade mördad i sin bostad som jag tror låg i kyrkan. Han blev knivhuggen till döds men dom har iaf fått tag på gärningsmannen och han har erkänt. Detta var någon som jobbade i kyrkan som gjorde det för det hade en argumention (säger man så?). Dock har vi inte fått veta än vad argumentionen var om. Men det är ändå väldigt otäckt.

Bilder från helgen

Publicerat 2009-10-26 kl 03:33:39

Ja silver bay helgen var verkligen hur bra som helst och jag ångrar inte för 5 öre att jag åkte. Tänkte berätta lite mer om den nu.

Fredag: Jag hämtade upp Luisa och vi åkte till whole foods och hade lunch innan vi åkte vilket var en bra ide. Vi åkte och hämtade upp en annan tjej i madison som åkte med oss. Jag hade skrivit in fel adress så vi åkte bara till Albany innan vi insåg att det var fel men körningen gick iaf bra och vi kom fram efter 4 och en halv timme. När vi är framme händer inte mycket och det blir en tidigt kväll.

 

Lördag: Först hade vi klassen american holidays vilket man typ bara satt och pratade sedan hade vi manage your life med supersöta Schuyler haha. Efter lunch var det dags för scrapbooking vilket var jätte kul och det kommer jag absolut fortsätta med. Efter det klassen så var det 2 timmar rast och sedan middag. Efter middagen var det nån drama grej och jag kommer inte ihåg senaste jag skrattade så mycket haha. Efter det var det nåt spökhus grej och det var sjukt läskigt haha. Sedan var det glass och disco men discot kändes inte riktigt min grej så jag gick och la mig haha.

 

Söndag: Först hade vi nån musik klass och våran lärare var en av dom 10 bästa i första säsongen av american got talent. Hur coolt är inte det. Han fick typ alla att slänga sig över min vattenflaska och det kan jag lova var roligt att se. Sedan var det dags för american criminal justice system. Där fick jag lära mig hur man pratar sig ur en fortkörningsböter ;) Efter det var det lunch och sedan åkte vi hem. Det var en jätte kul helg och jag rekommenderar alla andra au pairer att åka på :)



Jag och min väldigt snea säng haha
 

Söta Schuyler och melodrama
 

Melodrama x2

 

En liten sötis utklädd till ett lejon :)


GRATTIS BATTENISSE!

Publicerat 2009-10-25 kl 22:36:38
Grattis Catta på födelsedagen. hoppas din dag ahr varit bäst!

Dags att packa in allt i bilen

Publicerat 2009-10-25 kl 16:35:36
Så nu har denna helgen gått och den har varit jätte bra. Hit kommer jag defenitivt igen. Hinner itne skriva så mycket om helgen nu men det blir nog ett inlägg med bilder ikväll när jag kommer hem. Och catta man får välja mellan olika klasser när man kommer hit men dom har inte alla klasser varje helg så denna helgen hade dom inte yoga.

Hemma i Chatham har det hänt något så hemsk och skrämmande under helgen som har berört hela min lilla stad. Hinner dock inte berätta om det nu men kommer berätta ikväll oxå.

Kul väder!

Publicerat 2009-10-24 kl 14:43:42

Nu har vi precis ätit frukost vilket blev en väldigt stor än men riktigt müsli, yogurt, jordgubbar, bagel och fattiga riddare. Det var mumsigt det. Nu sitter jag i min säng och det spö regnar ute och det måste jag snart gå ut i. Jag vill inte. Våran första lektion är American holiday så får se om det är kul. Sen hade vi oxå nåt mer före lunch men jag kommer inte ihåg vad.

Inatt när jag skulle sova så upptäcker jag att min säng är helt sne så jag fick kämpa för att inte falla ur. Det var inte så kul kul kan jag lova.

Och Catta, du behöver inte oroa dig. hur mycker jag än vill köpa skorna så kan jag inte det eftersom dom säljs i sverige haha.


Framme på silver bay

Publicerat 2009-10-24 kl 02:08:42

Nu är vi framme på silver bay och det har vi varit ett tag. Vi har ätit middag här och sitter i vårat rum med världens segaste internet. Vi har iaf fått ett rum med både toalett och dusch :D

Köringen hit gick väldigt bra. Började med att jag plockade upp Luisa och vi åkte och åt lunch på whole foods. Sedan hämtade vi upp en tjej som bor i Madison som åkte med oss. Resan var lång. Den tog ca 4 h och 30 min. När vi körde så kör en kille förbi helt plötsigt och jag säger "Ohh, cute guy! Come on car!" så gasade jag på för att se om han var söt. Men det var han inte men vi hade iaf ganska kul eftersom vi alla stirrade in i hans bil och han stirrade tillbaka och sen körde han om oss och sen började han köra saktare för att vänta in oss så vi kunde köra förbi han och så gasade han upp igen HAHA. Detta höll han på med i typ 20-30 miles. Men vi fick oss ett gott skratt iaf.

 

Om ca 2 timmar ska vi alla samlas och gå igenom allt tror jag sen ska nog jag och Luisa glo på desperate housewives på min dator.


Lång körning!

Publicerat 2009-10-23 kl 15:24:28

Jag kollar nu på sjunde himlen som vanligt. Jag har inte ens börjat packa än haha men det ska jag göra snart. Jag räknar med att bilresan kommer ta ca 3 timmar vilket kommer bli en väldigt lång körning och jag har aldrig kört så länge i streck. Tur att jag har med mig gps:en haha annars vet jag inte hur det kommer att gå. Kommer uppdatera där om jag har tillgång till internet som jag har för mig att jag kommer att ha. Och mamma det finns ingen mening med sms i helgen för det finns ingen mottagning där uppe.


Funny Night

Publicerat 2009-10-23 kl 04:58:27

Funny night by Kenza

Shit vad jag vill ha dessa skor. Så sjukt snygga!

dagens

Publicerat 2009-10-23 kl 04:37:48

Dagens humör: trött
Dagens borde: packa väskan tills imorgon
Dagens frisyr: den vanliga
Dagens klädsel: jeans, stickad kofta och uggs
Dagens planer: Inga eftersom klockan är efter halv 11
Dagens längtan: tills mamma och nikke kommer
Dagens fundering: ska jag gå eller ta bilen och hämta A
Dagens tråkigaste: en grinig, trött unge :p
Dagens personer: Luisa?
Dagens roliga: inget tror jag
Dagens låt: Papparazzi
Dagens händelser: hämta barnen, sages pages och skjutsa host-mom till maplewood
Dagens saknad: scorett
Dagens vill ha: ett par av skorna Kenza har designat
Dagens köp: inget
Dagens mat: en smörgås
Dagens kärlek: till A som säger I love you till mig hela tiden :)


Söt-unge

Publicerat 2009-10-23 kl 04:31:12
Usch vilken lång dag. Är så glad att den är över. Efter A's nap idag så tog jag med barnen till sages pages för E ville köpa en bok till sin lärare eftersom hennes lärare lånar ut sin favoritbok till barnen i skolan och den håller på att falla sönder så hon ville köpa en ny kopia till henne. Hur gulligt är inte det? Men det var redan en annan som hade beställt den boken där idag och sa att det var till hennes lärare så hon blev jätte besviken. Själv beställde jag nya gossip girl böcker. så jag beställde 7,8 och 9 som jag ska hämta på måndag.

Imorgon är det som sagt silver bay. Jag har inte ens packat än hahahaha men det gör jag nog imorgon för det pallar jag inte nu. Och jag har en jobbig fluga i mitt rum som flyger fram och tillbaka.

Vax

Publicerat 2009-10-22 kl 15:30:52
Jag sitter här som varje morgon och njuter av ett avsnitt av sjunde himlen. Åt nyss frulle och testade mina slim-shots. Och slim-shots är en lite shot som man tar till frukost och det gör att man inte känner sig lika hungrig och kan göra  att man äter upp till 30 % mindre. Sen ikväll har barnen en barnvakt som kommer över så jag slutar en halvtimme tidigare. YAY! haha.

Jag är så sjukt surt. Som jag skrev igår så var jag och fixade mina ögonbryn igår men när jag borstar tänderna så upptäcker jag att hon jag gjort en helt ny form på mina ögonbryn. Och det är ingen snygg form ska jag lova. Dom är tunnare plockade än vad jag vill ha dom! Och mamma jag har ögonbrynsvax hemma kan du ta med det när du kommer hit? Ta med båda förpackningarna för jag har min form färdig i en av askar.


Slim Shots

Publicerat 2009-10-22 kl 03:21:07
Jag kom precis hem från Livingston mall. Jag har just varit där med Luisa. Alltid lika trevligt. Dock hittade jag inget men fick iaf mina ögonbryn plockade så det var nice iaf :) Efter vi åkte därifrån så åkte vi till CVS och jag har äntligen köpt mina slim shots så nu ska jag se om dom funkar. Håll tummarna för mig :) Nu ska jag gå ner till familjen och kolla på Glee och Top chef sen blir det sängen vilket ska bli hur skönt som helst eftersom jag tror att jag har fått bihålsinflamation. Inte kul alls.

Slim Shots

Publicerat 2009-10-22 kl 03:21:07
Jag kom precis hem från Livingston mall. Jag har just varit där med Luisa. Alltid lika trevligt. Dock hittade jag inget men fick iaf mina ögonbryn plockade så det var nice iaf :) Efter vi åkte därifrån så åkte vi till CVS och jag har äntligen köpt mina slim shots så nu ska jag se om dom funkar. Håll tummarna för mig :) Nu ska jag gå ner till familjen och kolla på Glee och Top chef sen blir det sängen vilket ska bli hur skönt som helst eftersom jag tror att jag har fått bihålsinflamation. Inte kul alls.

Trött-åke!

Publicerat 2009-10-21 kl 15:41:41

Nu sitter jag här och kollar på sjunde himlen igen. Sitter och skriver lite med lill-Lollo på msn och ska snart gå och hämta A. Sen idag är det tennis klass och sen kanske jag ska jobba ikväll annars vet jag inte vad jag ska göra. Men det är topchef Las vegas ikväll och det ser jag ju fram emot.

Igår kväll var jag ute och träffade Therese så vi åkte till starbucks och där hittade jag riktigt yogurt och müsli vilket var första gången jag åt på över 3 månader och det var sååååå gott. Så vi satt där och pratade och pratade. Sedan åkte vi till CVS och jag köpte ett nytt läppstift och jag har viljat ha sen jag såg reklamen på tv. Det var iaf skönt att komma ut lite efter att suttit inne hela helgen.

Mamma jag älskar dig små sms. Dom får dagarna att gå mycket lättare :)


Because he's Chuck Bass!

Publicerat 2009-10-20 kl 15:43:28
Usch vad trött jag var när jag vaknade i morse. Jag ville verkligen inte gå upp. Men det gjorde jag ju iaf eftersom det är tvättdag och dessutom slutar barnen tidigare från skolan idag så jag måste snart gå. Men just nu sitter jag som vanligt och kollar på sjunde himlen. Jag pallar inte sitta här och skriva mer. Är så trött så jag skriver bara fel hela tiden.

Sjunde himlen!

Publicerat 2009-10-19 kl 15:32:59

Nu sitter jag och kollar på sjunde himlen som jag gör typ varje morgon. Luisa ringde innan och frågade om jag ville gå ut och gå men tror inte att det är så smart än. Så jag skippade det. Kollade nyss på den nya ica reklamen, den nya praktikanten. Och hur kan man ta den som kränkande? Bara för att praktikanten är utvecklingsstörd? Jag tycker mer att det är en uppmuntran till att anställa utvecklingsstörda. Här är det väldigt många utvecklingsstörda som packar matvarorna åt en i mataffärerna. Är det inte mer kränkande att inte anställa nån för att dom har ett handikapp. När det kommer till sånt här så är Sverige bara för mycket!


Söndag!

Publicerat 2009-10-18 kl 23:29:22
Idag mår jag mycket bättre vilket är sjukt skönt. Åkte till Cvs idag för att köpa nässpray men jag hittade inget :/ men jag hittade iaf en fet kräm som jag kan smörja in min torra söndersnytna näsa med, 2 tidningar Life & Style och Cosmopolitan så nu har jag iaf haft nått att göra. Köpte även fin choklad. I påsen var det 12 bitar för nästan 5 dollar men det var det värt för den är supergod så det ska jag äta till mitt älskade Desperate Housewives ikväll. Har fått tillbaka min aptit idag så jag åt resterna av lammburgarna i pitabröd med hemgjord tsatsiki idag och det var så gott att äta det när jag känner smaken igen. Men jag känner mig väldigt uttråkad och vill verkligen göra nåt annat än att sitta i min säng och glo.



Haha vilken kväll vi hade fast det spöregnade, därav påsarna!

Ingen förstår hur dåligt jag mår!

Publicerat 2009-10-16 kl 15:32:13
Haha nej så illa är det inte. Men har dock ont i halsen och fryser. Hoppas det blir bättre tills ikväll eftersom jag har planer. Tror jag blev förkyld av att stå och vänta på A i regnet i 15 minuter för hon var sist ut ur skolan och jag hade inget paraply. Jag har iaf ätit en stor frukost nu och har pratat med mamma. Nu sitter jag och kollar på sjunde himlen. Jag  älskar verkligen den serien. Nu ska jag krypa under mitt varma täcke!

Jag har färgat håret!

Publicerat 2009-10-16 kl 04:20:40
Mamma jag har kommit halvvägs! Jag färgade håret idag. Nu ska jag bara klippa mig oxå :P Ska ta en bild och visa men inte nu för jag är alldeles för trött. Imorgon är det fredag :D Det betyder att The Stepfather har premiär så det ska bli att jag sitter bänkad.

Mamma, kan inte du ringa imorgon med eller idag som det antagligen är för dig och om du är hemma och är sjuk imorgon så kan vi skypa? Så jag hoppas du är sjuk och om du är det så kan vi skypa kl 3 din tid? Skicka ett sms när du ser detta okej?

Mums

Publicerat 2009-10-14 kl 15:21:31

Igår var jag som sagt och träffade den nya svenska tjejen Therese. Men när jag skulle åka så upptäcker jag att min host-dad har tagit bilen med Gps:en men han kom iaf hem och lämnade den till mig. Och när jag kom hem på kvällen så hade han jätte dåligt samvete för han tog bilen med Gps:en men det tyckte jag inte han behövde. Men iaf jag plockade upp Therese och vi åkte till Livingston mall och till starbucks. Hon var hur snäll som helst!

MAMMA!!!!!!
Om du hinner se detta idag så när du ringer idag, om jag inte svarar så ring igen efter en kvart för jag ska ta A till doktorn idag så vet inte när vi är tillbaka men tror jag är tillbaka till du ringer bara så du vet. Och packet kom igår och godiset var as gott och jag äter det nu :p

Igår när jag hämtade E från skolan så hade hon gjort en skål med ett lock i lera. Formen var som ett hjärta och på locket var det en blomma. Och så hade hon målat det jätte fint och så gav hon den till mig :) Och så sa hon att hon vill att jag ska med mig den till sverige när det är dags för mig att åka hem :) Söt-unge!


Fuskigt!

Publicerat 2009-10-13 kl 15:30:00
Igår när min host-dad kom hem så berättar han att han måste antagligen åka till sverige snarast för sitt jobb. Det känns lite orättvist faktiskt haha. Och nu är vårat hus pyntat för halloween och vi har en häxa på varandan som får röda ögon, sprattlar med benen och skrattar elakt om man klappar händerna. Det ville A självklart visa mig och jag visste vad som skulle hända så jag går ut på varandan och klappar händerna ganska hårt och inget händer så A säger att den kanske inte är på så hon klappar händerna löst och häxan sätter igång och jag blev så rädd att jag skrek och hoppade bakåt haha och E kommer nerspringade och frågar vad som händer. Där fick barnen sitt lilla roliga. Och barnen var ute typ hela dagen igår och krattade löv HAHA.

Ikväll ska jag träffa en svensk tjej som precis har kommit hit så det ska bli jätte roligt och skönt att få prata lite svenska. Men nu ska jag fortsätta kolla på sjunde himlen ;D

Vilken härlig dag!!!

Publicerat 2009-10-12 kl 04:25:15
Som sagt så var vi inne i The City idag och det var sååå kul idag. Först gick vi och åt på Olive garden som jag har viljat äta på sen första gången jag var i NYC. Och maten var bättre än jag trodde. Innan maten fick bröd och en jätte skål med sallad och vi åt allt det innan maten och så fick vi mer bröd och vi åt allt och sedan kom den riktiga maten och det fanns inget kvar på tallrikarna när vi var färdig så vi alla var ganska hungriga. Sedan tog vi en taxi till Central park men det tog en evighet att få en taxi idag för alla var fulla men tillslut fick vi en. När vi kom till parken så åkte vi guidad tur i "cykel-taxi" Det skulle kosta 70 dollar men vi fick det för 50 ;) Det var hur kul som helst för vi hade race i nedförsbackarna så vi var tvunga att hålla i oss och det blev mycket skämt med grabbarna som körde oss. När vi var färdiga så lovade killarna att nästa gång vi kommer till NYC så får vi åka i parken gratis :D Och dessutom fick vi nr till dom så vi kan hitta dom :D Efter det så gick vi igenom 5 ave.

Nu när jag kom hem blev det Desperate housewivies :D Det var lika bra som vanligt om inte bättre. Och när jag kom hem så ser jag att dom har köpt bananer och mini morötter till mig och när jag kommer upp till mitt rum så ser jag att en hel bunt med galgar hänger på min dörr. Så snällt av dom :D

NYC

Publicerat 2009-10-11 kl 16:53:52
Idag blir det NYC! Fast inte riktigt än. Ska strax skypa med mamma om hon kan logga in nån gång. Sedan blir det dags att gå och möta Luisa vid Donkin donuts och sedan vandra upp till tågstationen. Det är superbra väder för NY idag så det kommer blir perfekt och vi ska åka i cykeltaxina i Central Park så det kommer bli as nice.

Igår fick jag vit choklad av Luisa som hennes pojkvän hade skickat speciellt till mig haha så himla snällt av honom. Och i fredag fick jag en mynt-samlar bok av min host-dad och jag hade redan 20 olika stater till min mynt bok :)

Och en sak till som jag helt har glömt att berätta! Under veckan som va nu så spelade dom in Gossip Girl utanför min host-dads jobb och några av hans arbetskamrater såg skådisarna. Så himla fuskigt. jag vill med se en kändis haha.

E vill gifta sig med Tom Felton aka Draco Malfoy haha. Jag tror jag har smittat av mig lite på henne med att draco är min favorit i Harry Potter. När jag kom hit så hatade hon honom men inte längre inte!

Uttråkad till 1000

Publicerat 2009-10-11 kl 00:55:24
Jag har såååååå tråkigt att det finns inte. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Jag kan inte bestämma mig vilka skor jag vill ha på mig. Jag pallar inte fixa håret för min spegel är för liten. Men Luisa kommer snart och sen drar vi ut och ska äta! Mums! Sen vet jag inte om dom pratade om om vi skulle på någon match av nåt slag. Hoppas inte för det är jag absolut inte klädd för. Jag hittar förresten inte mitt genomskinliga (stavas det så?) nagellack heller. Vilka I-landspromblem asså. Nu längtar jag verkligen till maten. Kanske borde bättre på mitt smink lite grann.

Då var det fredag igen!

Publicerat 2009-10-09 kl 15:20:11
Har varit ute och gått idag men det blev inte mycket av en power walk. Det funkar verkligen inte att gå fort utan musik och dessutom är det as tråkigt att gå utan musik. Men det kändes som benen skulle trilla av så jag tror iaf att jag gjorde ett bra jobb. Just nu sitter jag och kollar lite på Sjunde himlen men måste ta mig in i duschen. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Känns inte som fredag. Jag hade fredagskänsla i onsdags haha.

Gullunge!

Publicerat 2009-10-08 kl 14:28:11

Igår när jag och A skulle hämta E så var hon såå söt Hon höll min hand och kramade den och så sa hon: "I love my Julia-Boo!" Haha vad jag smälter när hon är en sån gosunge.

Idag börjar jag inte förrän kl 3 vilket är skööönt så om typ 5 minuter kommer Luisa hit och vi ska frulla ihop och sedan ska vi ut och se om vi kan hitta till Newarks flygplats utan att köra vilse haha. Vi får se hur det går. Jag ska iaf koppla in Gps:en i hennes bil för säkerhets skull :p Ni vet ju hur ofta jag kör vilse :P Senaste gången var i fredags och då körde jag vilse på den vägen jag har kört vilse på första gången jag körde vilse här haha


Frulle!

Publicerat 2009-10-07 kl 15:57:16
Jag är så hungrig nu haha. Skulle egentligen gått ut på powerwalk i morse men jag var så trött så jag kunde inte lufta huvudet från kudden så det blev sovmorgon ist haha. Men jag tyckte jag förtjänade det för jag har inte sovit ut på nästan 2 veckor och då räknar jag även med helgerna. Så nu har jag iaf gjort mig iordning och ska äta frulle. Igår kom iaf han som dödar insekter hit och han tog dö på våra getingar så vissa har tagit sig in så man hittar döda getingar på golvet i vardagsrummmet. :p

Efter frulle ska jag iaf hämta A och sen ska hon sova och jag läsa Gossip girl :p Sen efter vi hämtar E från skolan så blir det raka vägen till tennis så vi har en fullspäckad dag. Sedan ikväll är det äntligen ett nytt avsnitt av Top Chef Las Vegas :D:D Har inte varit nåt på 2 veckor så nu behöver jag se det :p Nej nu kurrar magen.

3 månader

Publicerat 2009-10-07 kl 02:15:24
Idag har jag varit här i 3 månader. Vart har dom månaderna tagit vägen? Känns inte som jag redan varit här så länge. Men det känns bra.

Idag har det varit en lång dag igen och jag har varit väldigt trött men allt kändes värt det när A gav mig en sån söt teckning till mig idag :D Just nu är jag väldigt sugen på ett päron. haha


Bärfisar

Publicerat 2009-10-05 kl 15:19:14

Det är så sjukt. Igår hade jag 3 bärfisar i mitt rum och på mindre än en vecka har jag haft typ 6 st. Imorgon kommer sån kontroll grej som ska kolla ett geting bo i barnens lekrum så jag ska be dom komma mitt rum efter bärfisar. Och jag är rädd för dom med ju. Jag tror min host-dad börjar bli ganska trött på att jag ber han döda dom hela tiden haha. Igår var det även desperate housewives och det var lika bra som vanligt :D

Nu på morgonen har jag gått på en 40 minuters powerwalk i mina Shape-ups och det var jobbigt må jag säga. Nu förstår jag varför Anna Skipper säger att det ger bättre resultat och är jobbigare med dom. Jag hade sååååå ont i bena när jag kom hem så jag tror att jag kommer att ha värsta träningsverken imorgon och framförallt i muskler jag inte ens visste att jag hade!

Och mamma varför har du inte skickat bilderna? Och jag längtar tills du ringer på onsdag för jag har nått att berätta som jag inte kan skriva här.

Nej nu måste jag ta mig en dusch och äta frulle. Mums :D

Förresten det är ju gossip girl ikväll med :D


Lördag!

Publicerat 2009-10-04 kl 01:42:48

Idag har jag skypat i timmar känns det som. Efter det kom Dorle och hämtade mig i sin mini och vi åkte till Livingston mall och det blev en hel del shopping. Nu har jag nyss ätit Chili för första gången och det var hur gott som helst. Men jag blev så himla trött. Ikväll är jag inte säker på vad som händer än för jag är så trött men annars kanske man hittar på nåt :p

 
Min gosig kofta från H&M
 
Min nya top
 
Ny tröja från H&M
 
Nej den är inte svart utan plommon-lila
 
Jag har hittat en jacka :D
 
Från Express
 
Jag har köpt Shape-ups. Längtar tills jag ska testa dom
 

Gossip Girl 3 och 4 som jag köpte igår

Och 5 och 6 oxå :)


The invention of lying

Publicerat 2009-10-04 kl 01:22:44
Igår var det bio dags igen. Vi såg the invention of lying och det var bland det dåligaste jag har sätt! Jag blev så sjukt besviken. Men jag hade iaf en trevlig kväll. Innan bion så beställde vi in kinamat och det blev en hel del skratt haha. Jag försökte lära Dorle och Luisa att prata svenska så jag fick dom att säga "Jag behöver fisa" inne i biosalongen haha.

Kallt!

Publicerat 2009-10-01 kl 15:22:04
Det är svinkallt i mitt rum. Jag har frusit heeeeela natten. det var inte alls kul. Så nu ska jag gå ner och göra mig en varm kopp te och njuta av den :) Ikväll ska jag kanske ut och hitta på nåt men jag vet inte än annars är det ju iaf Grey's anatomy ikväll men det spelas in på dvr.

Varje kväll innan jag ska sova så kolla jag på The Nanny. Jag älskar verkligen den serien och så tänker jag på min syster Jenny för dom är så lika i sättet haha.

RSS 2.0