Visum papper

Publicerat 2009-04-29 kl 23:27:21
Träffade min faster igår och berättade att jag skulle åka som au pair till USA och hon fick tårar i ögon och så sa hon
-"Vet mamma om det?" Haha. Det var lite små kul.

När jag kom hem idag hade jag fått alla visum papper och sånt idag så ska läsa igenom det ordentligt i morgon. Jag förstod att det skulle vara mycket papper men inte SÅ mycket. Skönt när man har allt gjort asså.

Såg idag att Britney Spears ska komma till Sverige i mitten av juli så var tvungen att kolla vilket datum. Och jag blir så sur att hon kommer den 13 juli och det är exakt en vecka efter jag har lämnat Sverige. Livet är allt bra orättvist asså. Jag vill se Britney ju. nu får jag hoppas att hon har en konsert i usa som jag kan se under mitt år.

Köpte skor till studenten med idag ^^, Vill egentligen ha dom imorgon då det är studentfest men vill inte råka förstöra dom.

10 veckor

Publicerat 2009-04-27 kl 21:48:13
Åhh jag har redan börjat räkna ner tills jag åker :p Jag längtar så otroligt mycket men jag har så mycket kul innan med, med bal och student och allt. Men jag är rädd inför flygresan och det var jag varit sen jag anmälde mig. Jag pallar inte riktigt att flyga över vatten så länge. Men det behöver jag inte oroa mig för än. Nu ska jag se till att få visum först. Tror jag får hem alla papper inför visumet nästa vecka och då ska jag boka tid direkt så man har det gjort.

En vecka!

Publicerat 2009-04-23 kl 20:24:18
Idag var det exakt en vecka sen jag blev godkänd av AuPair care och vet ni vad? Jag har matchat med familjen i New Jersey. Jag ska ringa till STS imorgon och berätta att jag har hittat familj och anmäla avresedatum :D
När jag pratade med familjen idag och det frågade om jag ville bli deras au pair skrek värdmamman YAAAAY! när jag sa att jag verkligen ville det. Men jag blev så glad när dom sa det så när jag la på så blev jag osäker på om jag hade hört rätt datum som dom ville att jag skulle komma så ska skriva ett mejl ikväll bara för att vara säker för det hade ju inte varit så bra om jag bokade flyg för fel datum :p

Är det någon annan som är eller ska bli au pair i New Jersey???

Andra samtalet

Publicerat 2009-04-20 kl 22:55:41
Nu har jag prata med värdfamiljen från New Jersey igen men denna gången med mamma och det kändes fortfarande lika bra. Denna gången var det lite mer ingående än förra och hon ville veta vad jag tyckte var passande barnprogram, lärande lekar osv. Nu ska dom skicka  bilder till mig och så ska vi höras igen. Det är så skönt med dom att det är viktigt för dom att deras au pair får sin fritid för att kunna göra det man tycker är kul och för att kunna vila. Dom är oxå väldigt noga med att inte överstiga 45 tim/vecka eller 10 tim/dag. Än så länge hoppas jag verkligen att jag kommer hamna hos denna familjen.

Värdmamman är dessutom lika galen i Twilight som jag är :P

Samtal

Publicerat 2009-04-19 kl 16:49:11
Nu har jag precis pratat med första familjen och det kändes jättebra. Det var pappan i familjen som ringde och jag blev sååå nervös. Jag har alltid sagt att jag ska lita på magkänslan när jag ska välja familj och hittills så har jag inte hittat ett fel. Nu pratade vi bara lite allmänt och han skulle diskutera med sin fru så skulle hon höra av sig. Jag hoppas verkligen att dom gillar mig för jag gillade verkligen dom!

Denna familjen bor i New Jersey och har två döttrar. Det är tio minuters gångavstånd till tåget som går in till Manhattan i New York och det tar knappt en timme :D Det finns dessutom ca 15 andra au pairer i området. Om dom ringer igen skulle vi prata lite mer detaljerat. Dom var väldigt noga med att deras au pair ska trivas och känna sig som en del av familjen. Dom reser mycket och vill gärna att deras au pair ska följa med.

Är det normalt att man ska känna såhär bra direkt när det är första familjen??
Ajja som jag sagt tidigare. Jag hoppas verkligen att dom ringer igen!

Godkänt :)

Publicerat 2009-04-16 kl 14:24:57
Idag fick jag ett mejl om att jag nu är gödkänt som au pair och att jag kan börja ha kontakt med familjer :D Det skulle ta 10 dagar att bli godkänd men jag blev det redan efter 5 dagar vilket jag inte riktigt var beredd på. Känner mig inte lika bra förberedd längre.

Nu är det bara att vänta och se när jag börjar få kontakt med familjerna. Jag hoppas att det går snabbt för det hade varit skönt att veta vart jag ska ta vägen :p Nej nu har jag inte riktigt tid att skriva mer.

DOMARJÄVEL

Publicerat 2009-04-08 kl 22:14:11
Fy fan för domaren! Det skulle ju minst bli förlängning! Hur fan kan någon som Andersson få vara domare?!

Jag är iaf stolt över grabbarna i HV71! För mig är dom alltid vinnare!!

Så jäkla gött!!

Publicerat 2009-04-01 kl 22:15:11
Hv71 - Fräjestad 4-1
Nu leder vi med 1-0 i matcher, vilket är en väldigt bra start i finalen. Nu hoppas jag att det fortsätter så vi får ett lika bra år som 2004

RSS 2.0