Varför funkar det inte som jag vill för då?

Publicerat 2009-08-31 kl 04:03:07

Igår klarade jag körkorts teorin :P Grattis till mig så nu har jag ett amerikanskt körkort. När jag körde dit jag skulle ta testet så åkte jag lite vilse som vanligt. Men min värd-mamma hade varnar mig att det området (Newark) inte var särskilt trevligt och jag förstår verkligen vad hon menade. Det var en bil i filen bredvid mig som körde förbi som hade tre skott hål i sidan. Sjukt läskigt. Iaf när jag väl kom fram tar det en evighet att hitta en parkeringsplats. Efter typ 20 min så lyckas jag få tag på en. När jag kommer in måste jag få ett tillstånd för att få göra provet och det tog 2 timmar!! Hinner precis göra provet. Man få har tio fel och jag har 2 frågor kvar och har haft 9 fel redan så när jag gör näst sista frågan får jag fel. Fick lite panik  för jag kunde inte sista frågan men jag lyckades :D

När jag var klar med testet så åkte jag till Ikea där jag köpte en billighets våg som vägde i kilo för 5 dollar som jag har insett inte funkar som den ska för den påstår att jag har gått upp över 20 kilo sen jag kom hit :P Haha det tror jag då inte på eftersom jag inte ens har varit här i 2 månader.Men jag köpte mer än så. Jag köpte även mjölkchoklad, maraboo daim, ballerina, dammsugare aka. punschrulle, chokladbollar, ahlgreens bilar, pepparkakor, kexchoklad, skorpor och knäcke bröd. Nej jag åt inte allt godis själv. Jag har lagt undan mer än hälften till barnen.

Efter det när jag kom hem så åkte jag till stop&shop för att handla lite och då är det nåt dumhuve som inte kollar när dom backar så dom var 2 cm från att backa in i min bil. Efter det så tillbringade jag min helg med att kolla på Harry Potter och fången från Azkaban och sedan fortsatte jag läsa min bok :D

Förresten jag kan inte kommentera bloggar igen! Fattar inte vad det är med dator. Har inte kunna kommentera som förut sen dom ändrade att man måste skriva i en kod för att skicka kommentaren. Är det nån mer som har haft samma problem eller som vet hur man löser det?

En rolig sak med! Jag och ett av min värd-barn snackar och pirater och,
Jag: I think I would be a great pirate! (skämtar).

Host-kid: No you wouldn't!

Jag: Why not?

Host-kid: Because pirates dosen't brush their teeth and you do!

Haha hur skön får man bli! 


Nyligen hemkommen!

Publicerat 2009-08-26 kl 03:51:29
Nu har jag varit på mallet igen. Riktigt nice det. Köpte mig en body lotion, en lång skjorta, svarta jeans legging och ett par jeans. Ska ta bilder och lägga upp men inte just nu. Jag fick mina ögonbryn plockade med tråd oxå idag och tro mig det var behövligt. Min dag har inte varit så intressant idag men imorgon ska vi gå på zoo så mamma vi är inte hemma när du har tänkt ringa. Kan smsa när vi kommer hem men smsa mig först när du sätt detta om du vill att jag ska smsa haha. Senare på kvällen blir det iväg med Luisa. Vi ska gå på bio tror jag och jag antar att vi ska se Inglorious bastards. Kan inte mitt första val att se men det gör inget. Vi har nämligen bestämt att vi ska försöka gå på bio en gång varje vecka :D Ne nu ska jag läsa min bok :D

Måndag är då inget för mig!

Publicerat 2009-08-25 kl 02:59:01
Jag vet inte varför men jag gillar verkligen inte måndagar. Vet inte varför men jag är alltid så himla trött och känner mig på något sätt ofräsch. Idag har vi iaf börjat sy kuddar haha. Jag lär barnen att sy och jag kan knappt sy själv. Imorgon ska jag och den stora tjejen kolla på Harry Potter och fenixorden för hon har läst färdigt boken. Idag när jag hade slutat så var jag ute och gick i en timme och det var nice :D Ikväll blir det bara att ta det lugnt med en bok i näven och jag ser fram emot helgen som satan för jag ska ha en hel helg för mig själv för värdfamiljen åker till Saratoga igen men jag har valt att stanna hemma. En hel helg men bara lugn och tystnad. Det är guld värt :D Ne nu har jag annat för mig.

Förresten mamma kan vi skypa på fredag kväll?

Jahopp då vart det söndag kväll!

Publicerat 2009-08-24 kl 04:13:34
Helgen har bara sprungit iväg men det har varit en väldigt nice helg. Som sagt i fredags tog jag det bara lugnt och det var så himla skönt!

Igår var det som sagt lördag och dagen började med sovmorgon vilket är ända dagen jag tagit sovmorgon sedan jag åkte till usa. Det var behövligt kan jag säga! Tog det lugnt under dagen och kollade på när barnen spelade Gitarr Hero. På kvällen mötte jag upp Luisa och hennes vän Fredrike och vi gick ut för att äta kinesiskt. När vi beställer fried noodles så får vi hårda otillagade nudlar som dessutom smakade skit! Vi blev sjukt besvikna och när vi gick där ifrån var vi fortfarande hungriga så vi åkte till five guys och tog en hamburgare :D Efter vi äntligen blivit mätta så åker vi till Hanover och går på bio. Vi såg The time traveler's wife och den rekommenderar jag starkt. Nästan alla i biosalongen grät och man kunde höra folk snyfta och se dom torka sina kinder haha. Men den var iaf riktigt bra. Under bio reklamen så får jag äntligen se den nya Axe reklamen som min värd-pappas företag har gjort och den är med Ryan Scheckler! Hur bra som helst! Sedan när jag för ska köra hem Fredrike till Maplewood så kör jag nästan på en skunk så jag får väja för skunken vilket visar sig vara bra för annars skulle tydligen bilen luktat :p

Idag har jag spenderat hela dagen i NYC. Jag satte mig på tåget och en mamma med sin dotter och sin dotter kompis sätter sig vid mig och dotters kompis berättar om när dom skaffade sin hund på ett ställe där man adopterar hundar och så säger hon:
"Then I saw a dog that I wanted but it had back problems just like old people!"
Haha jag kunde inte hålla mig ifrån att garva.
NYC var iaf nice men det var så himla vart och klibbigt så jag var tvungen att ställa mig i duschen när jag kom hem. Tog massa bilder men dom orkar jag inte lägga upp just nu men ska försöka göra det imorgon.

Förresten nu kan jag äntligen kommentera bloggar igen! Fattar inte vad felet har varit så har en del osvarade så om ni vill ha svar så kommentera igen så ska jag svara ;)

Grattis på födelsedagen din fespöse!

Publicerat 2009-08-22 kl 01:28:12
Haha här är klockan bara 19.20 så än är det din födelsedag nikke så grattis din fespöse. Åh mamma jag vet att du kommer fnissa när du läser detta :p

Idag är det iaf fredag och det är såååå skönt. Tror inte jag har sovit ut en enda gång sen jag kom hit men imorgon blir det nog att göra det. Skulle egentligen till NYC ikväll men jag var alldeles för trött så jag kände att jag skippar det. Droppen kom efter jag skulle lämna nagel salongen och jag är på väg till bilen och det börjar spöregna. Jag får springa till bilen men endå blev jag dyngsur. Sen när jag börjar närma mig att komma hem så lugnar det ner sig och jag kör in på garageinfarten och tror ni inte det öser ner? Joo det gör det så jag sitter i bilen och väntar på att det ska regna över men nej då det blir bara värre så jag får tillslut springa in och när jag kommer innanför dörren ser det ut som jag har sprungit igenom en vattenspridare typ tio gånger så jag håller på att frysa ihjäl så jag gick och gosade ner mig i en tjocktröja och gjorde mig en köp thai black tea som smaken påminner om pepparkaka :p Men det är super gott. Och ikväll är jag dessutom sjukt sugen på en kebab i bröd utan lök med mild sås :P Och Digestive kex med smör på haha. Imorgon blir det nog bio med Luisa och på söndag blir det NYC så det ska allt bli najs :D Och förresten så suger dom på att göra naglar här. känns som det är här dom börde vara bra men nej då. Nu ska jag nog stänga av datorna och typ läsa eller nåt.

Shit vad mycket jag har gjort idag!

Publicerat 2009-08-20 kl 03:53:21
Såhär har min dag sett ut:

Frukost, diska, köra till simlektion, köra hem från simlektion, duscha barnen, tvätta, laga lunch, lägga lilltjejen för nap-time, diska, läs stund, väcka lilltjejen, köra till play date, åka till cvs, åka hem, snack-time, promenad, åka och hämta efter play-daten, vika tvätt, laga middag, diska, power-walk, duscha och middag. Känner mig lite trött nu och lite irriterad för jag kan inte kommentera andras bloggar för när jag klickar på skicka kommentar så står det : Bad gateway.

Måste skriva en kul konversation här haha men bortse från mina stavfel.

Host-kid: What would you do if you saw Robert Pattinson here? Would you scream?
Jag: I think I would be speechless.
Host-kid: And all the other girls would start chasing him and he run to you?
Jag: Well, then I would protect him and then he would be mine haha.
Host-kid: He's NOT your property!
Jag: No, not like that. (förklarar vad som menas med det)
Host-kid: Oh, Okay. (Tänker en stund) Well them he would just dump you like he does with everyone else!

Haha. Förstår ni att jag garvade. Barn har sådana roliga kommentar ibland.

Förresten så har jag hittat världens finaste skor jag vill ha. Har dock inte köpt dom för dom kostar 129 dollar vilken jag tycker är rätt mycket. Men har lovat mig själv att jag måste fundera på saken tills på måndag :p Dom kommer iaf från Steve Madden och är hur söta som helst. Ne nu ska jag nog läsa min bok en stund. Har kommit i en sådan läs period så är inne på min fjärde bok sen 3 eller 4 veckor tillbaka.

Helgen!

Publicerat 2009-08-16 kl 22:20:18
Helgen har varit väldigt lugnt. I fredags så gick jag till banken för att skaffa mig ett bank konto. Men allt på banken krånglar, deras system alltså så det tar 2 timmar att öppna ett bank konto. Men nu har jag det iaf och jag får mitt kort denna veckan. I går så hade mitt äldsta värdbarn sleep-over birthday party. Så jag hjälpte till med det så jag gav alla flickorna manikyr :) I födelsedags present fick hon Harry Potter Clue och det är typ Cluedo så det har jag fått spela hela dagen :p Nu har jag pluggat lite teori. Måste göra provet snart. Om ett par timmar kommer Luisa och hämtar mig så vi ska ut på nya äventyr. Har ingen aning om  vad vi ska göra men nåt finns det väl.

Bilder från Cape cod

Publicerat 2009-08-16 kl 22:14:21
 

 
- Vad gör man inte för att göra dom små glada? Haha
 
-Haha öhh vaddå fel?
 


Hej!

Publicerat 2009-08-13 kl 23:00:53
Sitter här och lyssnar lite på musik. Ska snart åka till cvs och kolla en grej.

I förrgår var jag ute en sväng med Luisa och vi bestämmer oss för att gå på bio. Det är jag som kör men även med gpsen så lyckas jag missa avfarten 4 gånger haha. Resan till bion skulle ta en kvart men ist tog det 45 min. Nu vet jag iaf vart den ligger. Vi kollade iaf på The perfect getaway som var ganska otäck men den var okej. Men när vi åker hem så kör jag nästan på ett dött påkörd rådjur oxå. Det hände så sjuka grejer den dagen haha. Igår hände det inte mycket alls. Såg på nån kul dog show film. Men nu ska jag nog åka iväg.

Hemma igen!

Publicerat 2009-08-11 kl 02:40:31
Igår kom jag hem från cape cod. Riktigt fint ställe men resan hem var lång! 6 timmar. Inte roligt alls. När jag kommer hem ser jag att jag har fått post och då har jag redan fått mitt social security card. Skönt nu kan jag skaffa ett bankkonto. Igår när jag kom hem kollade jag på Harry potter, den första för har nämligen nyss läst boken.

När jag var i Cape cod så såg jag en ganska kul affär. Där har dom en stor skylt på en dala häst men det står Gotlands horse HAHA! var är en gotlands horse lixom. ska lägga upp en bild på det så ni får se det men inte idag. Sen inne i affären så har dom en kock mössa som det står god jul på och nej inte merry christmas utan god jul på svenska.  Kändes inte så normalt eftersom att Cape cod är ett sommarställe haha.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Har redan sovit lite så orkar inte skriva så mycket med. Bilder kommer nog ganska snart.

Social Security

Publicerat 2009-08-01 kl 00:36:11
Idag var jag och skaffade mig mitt social security nr. Det gick så bra så. När jag satt där och mannen skrev in alla mina uppgifter ser jag att han har 12 bilder på väggen bakom av 12 olika katter haha. Jag och min värdpappa garvade hela vägen hem. Sen har det inte hänt mycket. Jag åker till cape cod imorgon och kommer vara borta en vecka så får se om det blir någon uppdatering då. Om inte så hörs vi på en vecka ;)

RSS 2.0