God morgon

Publicerat 2009-07-31 kl 17:24:04
Hade sovmorgon idag! Älskar verkligen sovmorgon.
Igår var jag på Short Hill Mall. Köpte bara ett nagellack från Sephora för allt annat är sååå dyrt där. Typ bara Armani, Gucci, Jimmy Choo och så vidare. Efter vi hade kollat omkring så blev det Johnny Rocket :D Bästa hamburgarna jag nånsin ätit. När vi hade ätit färdigt märker vi att mallet stänger så vi går till första bästa utgång. När vi kommer ut så har vi ingen aning om vart i är så det tog nog tio, femton minuter att hitta till rätt parkeringsplats.

Nu ska jag göra mig iordning och snart kanske äta lite lunch :)

- Mitt nya nagellack!

Mina inköp under de senaste veckorna!

Publicerat 2009-07-30 kl 02:55:08

Ändrade planer!

Publicerat 2009-07-30 kl 02:50:31
Idag var jag ledig så jag tog sovmorgon till tio. Det var verkligen behövligt. Eftersom jag var ledig och inte hade nåt att göra så tvättade jag (försöker ha onsdag som tvättdag). Vid 15.20 ringer telefonen och det är ledare från ett av barnens camp som ringer och säger att deras övernattning har blivit inställd och att hon kommer med bussen som vanligt (16.20) och att jag måste komma och hämta henne där. Jag har ingen bil och jag känner hur jag får lite panik. Jag ringer min värd-mamma som är på möte så hon svarar inte men min värd-pappa ringer mig. Som tur var så kunde min värd-mamma hämta henne på busshållplatsen och köra hem henne men jag fick ändra mina kvällsplaner och jobba men jag erbjöd mig så det var lugnt. Föräldrarna hade planer eftersom hon skulle ha övernattning.
Jag skulle egentligen åkt till Short Hill mall med Luisa men vi får ta det imorgon ist. Det är typ det som har hänt idag haha.

Somebody call 911!

Publicerat 2009-07-28 kl 02:39:44

Nice rubrik va? Haha för er som inte vet det så kommer det från fire burning men Sean Kingston. Bästa låten ever!

Ja min dag har varit sjukt seg idag så det finns väl inget direkt att berätta om den. Imorgon har jag sovmorgon men ska skypa med mamma vid halv 10 och efter det så ska jag ut på lite äventyr som jag inte tänker berätta om än!


Saratoga

Publicerat 2009-07-27 kl 03:52:20
Helgen har jag tillbringat i Saratoga med min värd-familj. Vi var hos min värd-mammas syster och hennes familj för dom har sitt andra hus där. Det var så himla fint där uppe. Vi gjorde dock inget speciellt där för min värd-mamma hade sin High-school reunion i helgen och så firade vi hennes födelsedag. Men jag fick iaf se stan och de berömda horse-race banorna. Alla tävlingar börjar imorgon så idag var vi och kollade  när alla hästarna kom men det kändes mer som en marknad än som horse-race :P

Imorgon ska jag nog åka och köpa ett par skor  som jag sätt och sedan ska jag plugga till teori provet som jag funderar att göra ett försök på nu under veckan.


Lite bilder från Saratoga!

Shopping

Publicerat 2009-07-24 kl 03:40:33
Idag var det en lång dag igen :P Hade som sagt tänkt ta med barnen på Ice-Age men icke för jag såg i kalendern att de hade en play-date med deras kusinen så det blev ist att hoppa in i bilen och köra iväg. De verkade tycka att det var roligt.

Nu på kvällen har jag och Luisa (tyska tjejen jag hade mailkontakt med) varit på Livingston mall. Vi köpte en likadan jacka idag :P Jätte nice. Ska ta en bild på det och visa. Jag köpte även en present till min värdmamma som fyller år i helgen. Jag köpte en Clinique sak med ögonskugga och läppglans och lite sån som man fick i en väska på Macy's. Det är stort asså. Inne i NYC kan man lätt gå vilse på Macy's. Det är hur många våningar som helst. Fast jag var ju inte i nyc :p Efter det blev det kina mat så jag är mätt och go. Nu ska jag sova snart :D

Lång dag!

Publicerat 2009-07-23 kl 03:44:21
Idag har det varit en lång dag. Började med att ge barnen frukost och sedan tvingade jag ut dom i trädgården så jag kunde diska och tvätta. När jag hade fått in andra maskinen med tvätt tog vi en promenad till biblioteket för att fråga hur jag ska gå till väga för att skaffa ett bibliotekskort. Sedan lät jag barnen leka i parken. Sen när vi kom hem var det dags för lunch och efter det så vek jag tvätt och donade. Efter det var det dags för quitet time för den ena och läsa för den andra. Jag gjorde lite lunch till mig och sedan diskade igen. Sedan somnade jag nästan i soffan men tur var att jag blev väckt! Sedan var det mer tvätt och underhållning och sedan middag till barnen och sen fick de gå ut igen. Jag skulle göra middag till mig med och ville göra nåt snabbt och smidigt för att jag var hungrig så jag easy mac och det är mac and cheese i micron och tror mig det var inte precis mums så testa inte det! Sedan på kvällen kom en barnvakt! Så sjukt skönt när han kom.

Nu sitter jag bara och slappar i mitt rum och ska snart sova. Har varit på promenad i en timme och köpte nytt shampoo och balsam och en tidning så ny har jag det skönt. Hittade en tidning om bara Twilight men jag kunde inte med att köpa den men kommer nog göra det iaf :P Imorgon planerar jag att ta med barnen på Ice-Age 3 för det ska regna imorgon annars får det bli nåt annat.

Jag har kört vilse!

Publicerat 2009-07-22 kl 01:12:33
Dålig uppdatering. Jag vet. Idag har jag kört vilse fast jag hade gps haha. Jag fattar inte riktigt hur jag lyckades men det gick bra tillslut. Denna veckan kommer bli sjukt lång så det kommer nog inte bli så mycket kul att uppdatera om. På fredag åker jag till Saratoga och jag tror inte jag kommer ha tillgång till internet då så datorn får nog stanna hemma.

Under helgen var jag på amerikansk fotboll igen. Det är sjukt surt! Kolla inte på det haha. Nej då det är väl okej om dom slutar blåsa av heeeela tiden. Jag har varit vid havet och badat. Hur skönt som helt och så har jag även badat i en Jacuzzi :)  Nu ska jag bli bättre på att uppdatera.

Nice

Publicerat 2009-07-17 kl 05:43:00
Idag har det varit en ganska skönt dag. Det var dock åskväder så det var varm och klibbig. Nu på kvällen var jag hos Michaela med ett antal andra. Det var kul :) Vi spelade taboo och det är ganska roligt haha. Till helgen finns det lite kul planerat som ni kan få höra om sen!

Idag träffade jag min Area Director. Hon verkade riktigt trevlig och jag tror att hon är bra! Efter hon har varit på besök så var jag, barnen och h-mom och gjorde våra naglar. Barnen var så söta när de fick manikyr. Mina naglar blev helt okej men jag föredrar att göra dom i Sverige.

Förresten ni anar inte var jag såg idag. Jag var ute och gick och jag gick förbi en bil och jag se nån grön skylt på den så jag kollar vad det så och gissa vad det var! En svensk övningskör skylt haha! Det ni!

Några bilder till att börja med

Publicerat 2009-07-15 kl 17:24:34
 
 
 
 
 

Harry Potter

Publicerat 2009-07-15 kl 17:16:56
Inatt var jag på den nya Harry Potter filmen. Harry Potter och halvblods prinsen för er som inte visste att den hette de :p
Den var iaf jättebra. Helt klart sevärd. Jag vill dock se den igen på lite bättre tid (såg den vi midnatt) för jag höll på att somna. Just nu har jag inte så mycket att göra. Både dagen och kvällen kommer att bli ganska lugn, iaf kvällen som är den delen av dagen som jag kan styra.

En rubrik!

Publicerat 2009-07-14 kl 04:56:51
Ja då har jag haft besökar-rekord 2 dag i rad. Det var inte dåligt ;)

Idag har jag varit i usa en vecka och det har gått bra. Idag var det poolhäng :) Det är typ det som har hänt idag. Imorgon så blir det BBQ så det är det som händer just nu. Jag har iaf haft det väldigt bra än så länge :)

Update

Publicerat 2009-07-13 kl 04:50:52

Idag har laddat batteriet i datorn igen.

Igår var vi på Princeton och det var såå fint. Jag tog jätte många bilder som jag ska dela med mig av senare. Om ni är i närheten av Princeton så rekommenderar jag stark att åk dit! Det var mycket finare än på tv och så hade vi perfekt väder. På kvällen så åkte och kollade på en match i amerikansk fotboll för en kille från tyskland som är au pair spelade i laget. Det var NJ wolves mot NY stallion (au pairen spelar för NJ) och NJ wolves vann med 61-0. Det var ganska segt att se på för dom blåser av hela tiden men det var coolt ändå.

Idag drog dom andra au pairerna till NYC men jag följde inte med utan sov ut ist. Det behövdes kan jag säga. Jag spenderade stor del av dagen med familjen förutom när jag packade upp de sista av mina grejer och satt lite vid datorn. Nu under kvällen har vi haft det jätte mysig och ätit middag och spelat Gitarr hero.

På tisdag ska vi ha avskedfest/BBQ för Kathi. Det ska bli kul men det är tråkigt att hon ska åka hem för jag gillar henne jätte mycket. Vid 12 på natten på tisdag (alltså så det blir onsdag) ska vi gå på Harry Potter premiären. Ne nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon.


Veckan som gått

Publicerat 2009-07-12 kl 06:25:53
Måndag: Flygresan var jätte lång och väldigt ointressant. Den gick iaf bra och jag mötte 3 svenska tjejer men bara 2 av dem skulle till samma ställe som mig för den tredje tjejen åkte med CC. Väl framme på hotellet åt vi svenskar lite sen gick till säng.

Tisdag: Hade typ förläsning hela dagen och för mig var det bara upprepning. Men om ni åker med STS så packa ner tjocka tröjor om ni inte vill frysa för det var jätte kallt inne på hotellet. På kvällen åkte vi på NYC tour den var helt okej men om man ska vara i närheten av NYC ser jag ingen anledning till att åka på den. Man satt ändå nästan bara i bussen.

Onsdag: Föreläsning hela dagen. Sen på kvällen var vi 14 st som delade på en taxi minibuss in till NYC. Kostade 10 dollar var men det var det helt klart värt. Det är lätt att gå vilse på Macy's :P Förresten så var det en kille från Sydafrika som åkte som en au pair och han var as lik Zac Efron :p

Torsdag: Åhh vad nervös jag var när jag väntade på att familjen skulle komma. Men hela familjen kom, även deras au pair de har nu. Hon är hur snäll som helst :) Dom var hur goa som helst och när vi hade kommit hem så visade de mig allting. Flickorna är helt underbara och hur söta som helst. På kvällen bjöd dom ut hela familjen på middag för att välkomna mig :)

Fredag: Jag och Kathi (au pairen) hade hand om flickorna ihop. Vi bakade lite för på kvällen skulle jag och Kathi till en BBQ. Det var en fest för en annan au pair Michaela som fyllde år. De flesta höll igång hela natten men jag och Kathi cyklade hem kl 2 på natten. Jag var så otroligt trött hela kvällen men kunde med att säga att jag ville gå tidigare eftersom Kathi snart åker hem. Alla andra var jätte snälla iaf.

Nu laddar dator ut får höra mer imorgon!



Snabb update

Publicerat 2009-07-11 kl 14:34:45
Jag är framme som ni kanske har förstått. Jag ska åka till Princton alldeles snart så hinner inte skriva mer. Ska försöka göra det ikväll!

Nervös!

Publicerat 2009-07-05 kl 23:05:48
Nu är det ca 13 timmar till jag åker och jag är så nervös! Väskorna är packade och alla papper är i handbagaget.  Jag ser inte precis fram emot imorgon. Däremot till på tisdag då jag är framme och kommit till hotellrummet och jag har fått sova lite.

Kommer svara på kommentarerna när jag har tid och då kommer även länkarna.
Kommer uppdatera så fort jag kan.

Länkar

Publicerat 2009-07-03 kl 01:06:48
Jag har tänkt lägga till lite länkar till andra au pairer på mig blogg. Om ni vill vara med så lämna en kommentar med namn, bloggadress och vart ni ska vara/är au pairer om ni vet det än.

Publik rekord

Publicerat 2009-07-01 kl 23:38:36
Ja idag har jag haft publik rekord på min blogg. Det känns jätte roligt :) Hoppas ni gillar den :)

Idag har jag fortsatt på min pre-departure project och det är snart klart. Skönt! Jag har varit på bingo ikväll med och ikväll var det mammas tur att vinna ^^, hon vann 600 kr.

Nu är det 5 dagar kvar tills jag åker och jag är sjukt nervös. Får se om det blir någon mer uppdatering innan jag åker, annars kommer jag nog uppdatera dirket när jag får tag på internet.

Nytt inlägg

Publicerat 2009-07-01 kl 00:20:55

Dagen har ägnats åt en del förberedelser inför resan. Jag har växlat pengar idag så nu har jag dollar så jag klarar mig. Men alla sedlarna är ju exakt lika stor så det kommer nog ta ett tag att lära sig vilken som är värd vilket och så luktade de ganska illa :p Jag har även varit och handlat stödstumpor idag haha och så har mamma köpt en datorväska till mig :) Skönt att ha det ordnat så slipper jag tänka på det.

Nu är det som sagt bara 6 dagar kvar och imorgon är det mitt sista bilbingo på ett år. Jag kommer sakna det.


RSS 2.0