Vad vore en bal på slottet?

Publicerat 2009-05-28 kl 00:40:37
Ja, balen var igår och det var kul :D Vad bara så sjukt kissnödig när man skulle gå och visa upp sig så jag typ sprang förbi. Uppträde gjorde Öz från stockholm live (?) och han var as kul. Men han skämtade om att tjejer inte bara fick vara typ fina som dom är och när han säger hur ser den perfekta tjejen ut lixom så ska jag skämta med klassen och säger som jag ganska högt för att dom skulle höra så blir det precis innan helt tyst så alla hör det haha. Det var lite pinsamt. Efter balen drog vi till Sliver och snackde med en kompis där så sa jag att jag ville bli psykolog och då ville han gifta sig med mig och leva på min pengar HAHA!


 Jag och Bobby (Hallå hjälp!! Hur lägger man upp fler bilder än en? HAHA)


Ang. Visumet så har det löste sig. Ambassaden såg direkt att dom hade gjort fel när dom kollade i sin dator och jag ska skicka passet till dem så fixar dom det. Fick mejl från värdfamiljen igår med olika frågor som favorit bok/film/artist mm och barnen hade oxå fått samma frågor för jag fick deras svar :) Det var en fråga till barnen om vad de visste om Sverige och den stora visste att man pratade svenska och den lilla visste inte men vill väldigt gärna lära sig om Sverige från mig :) Så himla gulliga är dom :D

BTW!!! Min dator är lagad nu :D Men har inte hämtat den än men ändå. Är sjukt glad för det.

Jobbigt!

Publicerat 2009-05-25 kl 18:42:00
Ambassaden har klantat sig som bara den! Jag fick en lapp i fredags att mitt visum har kommit och i lördagsså hämtar jag ut det och så har dom gjort fel! Ist för att få en extra månad i Usa så får jag en extra dag!! Ringde till sts och dom sa att det var fel och att jag måste ringa ambassaden som inte är öppen idag så får ringa imorgon vilket jag inte hinner för då har jag balen. Men som tur är har jag världens bästa mamma som ringer. Hoppas dom kan ordna det snabbt och vilken tur att jag var ute i tid. Tänk om jag inte hade hunnit ändra det.

Var och fixade mina naglar idag som jag gjort i ett år nu men gjorde dom iaf fina till balen och när jag ska betala så får jag det gratis för jag ska ta studenten! Så himla snällt :)

En sak till. Har hittat en jätte gullig tjej som har erbjudit sig att göra mig blogg design och idag fick jag se hur den såg ut och den var så fin :D Och den passar mig hur bra som helst så nu får ni snart se den med :)

Men det där var ju inte alls läskigt!

Publicerat 2009-05-21 kl 14:45:05
Nu har jag äntligen varit å ambassaden. Eller jag var där i tisdags men har inte hunnit skriva om det än så det fick bli nu :p Det var iaf inte läskigt alls. Jag hade tid klockan 9.00 men var färdig 8.45 vilket var skönt :D Alla var jätte trevliga och hjälpsamma och inte ens vakterna var skrämmande. En vakt trodde jag hade gula ögon haha. När jag väl satt där inne och väntade på min tur kom en kille och satte sig bredvid mig och han började prata med mig (läs: störde mig när det var hockey på tvn). Han undrade vad jag skulle gör i USA och jag svarade att jag skulle vara au apir: Då frågar han mig om jag sjunger i stockholm oxå. Jag fattade ingenting så jag säger att jag sjunger inte. Då trodde han att jag skulle åka till USA för att sjunga opera HAHA!
Under intervjun så fick jag 4 frågor och sen var det färdigt. Det kändes lite onödigt. På vägen hem somnade jag i bilen och då tog mamma kort så jag vaknade. Snällt :p




Alla har så snygg blogg design. Jag vill med ha det. Finns det kanske någon som vill hjälpa mig för jag är katastrof när det gäller sådant.

Åh nej!

Publicerat 2009-05-15 kl 22:23:24
Min älskade dator har dött! Eller rättare sagt så dödade jag den :( Inte alls kul. Hela datorn hängde sig så jag stängde av den på knappen och nu är den död. Eller inte datorn men windows och gå från lap top till stationär är inte direkt kul alls. Tur att jag köpte extra försäkring till den så om dom inte lyckas laga den så får jag en ny. Men det känns så sjukt surt.

När det gäller au pair grejerna så åker jag till Stockholm på måndag kväll och ska till ambassaden tisdag morgon så jag hoppas att det går bra men det tror jag. Dom har inge alnledning till att neka mig visum. Dessutom är det bara 52 dagar kvar till jag åker till USA. Nu börjar nerverna spöka. Jag förstår inte hur jag ska klara mig utan min mamma ett helt år! Ofattbart verkligen. Men jag längtar oxå såklart ;)

Ha det bra så länge :D

Kort till visum

Publicerat 2009-05-09 kl 18:59:33
Idag ringde mamma ner till en fotoaffär på stan och frågade om dom gjorde kort till visum och internationellt körkort och det gjorde dom ju och det skulle inte ta mer än en halv timme att få korten. Jag är sjuk och kämpade med att göra mig fräch för att orka gå ner till stan för att ta korten så man har det gjort. När vi kommer ner till affären så säger han som har den att han kom på att han inte kunde ta visumkort idag. Jag blev så himla trött när han sa det när jag hade pallrat mig ner dit. Men tur som jag har kunde ha ta korten så mamma hämtar dom på måndag.

Frästen måste bara berätta. Jag var på bilbingo i onsdags och jag vann 1500 kr :D
Det fick gå till visumet :)

Skype

Publicerat 2009-05-04 kl 15:31:19
Skrev nyss med min värdpappa på skype och han ville att jag skulle mejla en lista till honom med ställen och grejer som jag vill se under min tid i USA  :) Dom skulle göra en lista med typ utflykter över hösten som dom vi ha med mig på och vill ha förslag. Hur snällt är inte det?

Nu blir jag dock lite fundersam över vad jag vill göra under mitt år. Vad vill jag se? Jag vill ju mest se själv kulturen som att gå på en riktigt barbeque och typ se baseboll och sådant. Har inte riktigt tänkt på ställen utan mest det man kan göra i närheten av New Jersey. Men nu får jag börja fundera.

Vad vill ni göra under erat år/ Om du åker till USA?

Ambassaden

Publicerat 2009-05-03 kl 22:04:30
Nu har jag bokat tid till amerikanska ambassaden till den 19 maj. Då hinner jag iaf få färdigt med alla jobbiga papper osv. Dom är ju jobbigast av hela processen... hittills iaf :p

Jag skypade med värdfamiljen idag :) Eller pappan och flickorna. Dock bröts det hela tiden men under den lilla tiden jag pratade med barnen så var den yngsta väldigt blyg så värd-pappan ställde frågor till henne så jag fick allt veta lite och hon visste inte vad hon gillade att göra haha. Sedan kom den större flickan och det första hon frågade var vilken min favoritfärg var och hon berättade att hennes var grön och sedan bröts det igen.

Det vara iaf kul att få prata lite med dom och få höra hur dom låter ^^,

RSS 2.0