Okej!?

Publicerat 2009-06-26 kl 14:10:40
Har fått mailadresserna till de andra au pairerna som åker den 6 juli med sts. Det var en tjej som oxå skulle åka från Göteborg som jag har skrivit med. Tänkte skönt att slippa åka själv. Men nej! Hon åker med ett tidigare flyg och det verkar som det bara var vi två som skulle flyga från Göteborg. Känns lite konstigt att vi inte ens åker med samma flyg då. Men det löser dig väl. Om ni vet nån mer som ska åka från Göteborg då så får ni gärna säga till för jag vill verkligen inte flyga själv om jag slipper.

R.I.P eller nåt

Publicerat 2009-06-26 kl 00:21:36


Michael Jackson har dött!
Snacka om chock jag fick när jag såg det!

Bingo!

Publicerat 2009-06-24 kl 23:37:22
Idag har jag varit på mitt näst sista bilbingo innan jag åker till Usa. Vi fick med mamma idag oxå :) Nu har jag vunnit igen! På ett av spelen så vinner man 200 kr på första raden och får man en hel rad inom 10 drag så får man även ett paket med kaffe och det vann jag! Det blev bara 9 drag. Så nu har jag 200 kr extra att växla till dollar. Jag är lite osäker på hur mycket jag ska växla dock men kommer nog växla så mycket som möjligt för jag är i stort behöv av ny mobil.

Imorgon kommer min systerdotter Grace hit. Vi ska mysa hela dagen så vi ska börja med att baka på morgonen innan vi ger oss ut. :)

Brev

Publicerat 2009-06-23 kl 13:13:17
Idag fick jag hem mitt försäkringskort och flyg biljetten till usa. Skönt att ha fått den. Nu har det inte långt kvar, bara 13 dagar. Jag hoppas att jag får sitta bredvid nån au pair på flyget. Jag har kollat lite på mitt pre-departure project idag men måste nog börja med en kladd innan jag börjar skriva på dator.

Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar för det hade jag! Var på fest med min Eve och med Marielle. Det var en kille som trillade igenom taket haha. Ne nu hinner jag inte skriva mer för snart kommer Mimmi och hämtar mig så ska jag hjälpa henne att bära en tv bäck och åka och sen blir det rusta :P Förresten igår så var jag med Mimmi och köpte ett hemmabio system och kille på Siba fick bära ut den till bilen åt oss haha. Det kallar jag servis!

Presenter

Publicerat 2009-06-18 kl 23:11:22
Idag har jag varit och handla presenter till värdfamiljen. Det gick väldigt smidigt och jag är jätte nöjd med dom. Till föräldrarna köpte jag två muggar från Filippa K med Rörstrand design. Nu hoppas jag bara på att det dricker kaffe eller te men dricker inte alla amerikaner kaffe? Iaf till den stora tjejen köpte jag Bröderna Lejonhjärta fast på engelska då och en popstjärna barbie. Till lill tjejen köpte jag en Pippi Långstrump bok och en balett barbie docka så jag hoppas att dom gillar sina presenter. Men jag ska även köpa polkagrisar till dom.

Det är bara 18 dagar kvar till jag åker och en del av min nervösitet har släppt. Jag har varit lite nervös att jag inte lär känna nån men har mejlat lite med en tysk tjej som kommer bo nära mig som kommer en vecka efter mig och vi har bestämmt att vi ska träffas så det känns bra.

Louise som gjorde min bloggdesign, om du läser detta och är villig att hjälpa mig med en pytteliten sak till så lämna en kommentar så mejlar jag dig igen. Vågar inte gå in och pilla själv.

Glad Midsommar alla läsare :)

Studenten 2009!!

Publicerat 2009-06-17 kl 00:32:51
Studenten i fredags var super kul men dock var det väldigt dåligt väder. Jag höll på att frysa ihjäl men det löste sig allt. Själva studentfesten på kvällen var på Sliver och det var så kul innan vi skulle gå så stod ajg och väntade på Anna för hon var inne och hämtade sig jacka. Jag ringde henne och frågade var hon var och hon var vid nåt hotell så vände jag mig om så stod vi och pratade rygg i rygg haha.
 

Idag/ igår ta det hur du vill. Tisdag iaf :p Har jag iaf haft körkort ett år :) Det är bara 20/19 (ta det med hur du vill) dagar kvar till Usa. Jag vann 100 på bilbingot förra veckan med :D Och imorgon blir det bingo igen men först ska jag med min syrra och åka lastbil :)
Nikke! nu kan du inte klaga på att jag inte uppdaterat och i du heller mamma! :)

Med brist på nåt att göra

Publicerat 2009-06-07 kl 01:15:11
Jag har verkligen inget att göra så jag testade mig på att försöka göra en Lady Gaga rosett. Jag tycker att jag lyckades ganska bra eller vad tycker ni? Det var iaf mycket lättare än jag trodde. Förresten så är det exakt en månad tills jag åker. Nu började det bli blandade känslor. Jag önskar att man bara kunde komma dit och inte behöva säga hej då för det är ju det som är det jobbiga. Och så måste jag har stödstrumpor under flygningen för att undvika blodpropp haha snygg :p Nej men det får väl gå. Det är ju bara över en dag.



Flyginformation

Publicerat 2009-06-06 kl 01:22:54
Jag har fått min flyginformation nu. Jag flyger kl 12 från landvetter till munchen (vet inte hur man gör u med prickar :P). Jag är iaf glad att jag slipper byta på Frankfurt. Någon mer som ska åka den 6 juli och byta i munchen? Känns nära nu och lite skrämmande.

Har ju frågat familjen om min piercingar nu. Näsan och naveln var helt okej och även öronen såklart. I ögonbrynen vill dom helst inte att jag skulle ha och det accepterar jag, sedan skrev dom ett starkt nej kring mun och kinder och då antar jag att tungan inkluderar det så jag ska ta ut den med. Jag tycker iaf att det var positivt att jag får ha kvar i näsan och naveln.

Jag tror mitt visum har kommit igen nu. Har inte orkat gå och hämta det än för det har varit dåligt väder här. Men om det är fint väder ska jag gå imorgon hade jag tänkt.

Ikväll har jag varit ute och ätit med klassen och våran lärare på Jensens. Det var hur trevligt som helst och mycket skratt :) Nu väntar jag bara på studenten med. Känns så konstigt för det verkar som större delen av sverige redan har gjort det. Var i Göteborg i onsdags och där såg jag massa studenter.
Bjuder även på två bilder från spegelhuset på liseberg :)




Väntar!

Publicerat 2009-06-02 kl 16:20:10
Har mejlat jätte mycket med familjen det senaste och det känns jätte bra att man har mycket kontakt nu innan så man lär känna dom bättre. Som en del av er kanske vet så har jag en del piercingar och nu har jag mejlat och frågat om jag får ha kvar dom när jag kommer till dom vilket jag verkligen hoppas men tror inte att jag kommer få ha kvar alla. Jag har i näsan, ögonbrynet, naveln och tungan så jag har ju en del. Skickade mejlet till värdmamman och dom brukar vara snabba på att svara men antar att dom kanske vill prata igenom det. Håll tummarna för mig är ni snälla :)

Idag kommer jag bara sitta i min soffa hela dag och jag är sjukt rastlös men ska till Göteborg imorgon och shoppa och gå på Liseberg :D Så nu är det bara att vila idag för hade typ skadat min fot så den är svullen och gör ont och det måste bli bättre tills imorgon. Klantig som jag är trillade jag ner för trappan när jag skulle gå till skolan men det gick iaf ganska bra. Nu hoppas jag på med att det blir fint väder imorgon... eller iaf att det inte regnar.

Förresten så är det bara 10 dagar kvar till studenten idag :D
längtar!!

5 veckor kvar

Publicerat 2009-06-01 kl 00:17:44
Har väl egentligen inte så mycket att skriva men en liten uppdate kan väl alltid vara skoj hoppas jag :)

I fredags var jag och hämtade min dator. Jag hade lyckats kracha hela hårddisken. Men nu är den hel och inget är kvar.

Idag/ igår ta det hur ni vill den är efter 12 iaf, så la jag visumen på lådan så jag hoppas att dom fixar det snabbt på ambassaden. Men det tror jag.

Det är som sagt bara 5 veckor kvar till USA!! 12 dagar kvar till studenten och på onsdag blir det nog Liseberg :D
Och att lämna Sverige om bara 5 veckor gör att jag inte har en tråkig stund för det känns som alla vil hitta på nåt en sista gång innan jag åker.

Förresten har jag fått mitt internationella körkort med. Det ser ju ut som man satt ihop det själv typ HAHA! Men vänta med att beställ det ett tag för det gäller bara ett år från dagen du får det vilket jag inte hann uppfatta men skit samma för det är ju inte ett problem förrän om ett år. Men jag kom att tänka på en sak då. Har läs i en del bloggar om au pairer som förlänger. Hur blir det då med deras körkort? Ajja spelar ju heller ingen roll nu.

Men nu ska jag sova. Får se om det är nån som orkar läsa detta inlägget. :p

RSS 2.0