Sjukt bra dag i NYC

Publicerat 2009-11-30 kl 02:28:32
Idag åkte jag in till NYC för att träffa Cecilia (www.chibs.blogg.se). Det var hur kul som helst :) Och vi hade en jätte bra dag och vi fikade på starbucks, kollade isrinken på Rockefaller center och det såg jätte mysigt ut. Och vi var i svenska kyrkan. Det var iaf jätte kul.

När jag kom hem så är hela huset julpyntat och julgranen var uppe och det var den finaste julgran jag någonsin sätt. Det var så mysigt att komma innanför dörren och se allt det.

Mamma jag såg en sån ont i hjärtat reklam och hur folk behandlade sina husdjur och nu mår jag helt dåligt för det och vill ta hem dom allihop. Du vet ju hur jag blir med allt sånt här.

Happy Thanksgiving

Publicerat 2009-11-27 kl 00:18:29
Thanksgiving idag. Jag är sjukt mätt så nu sitter jag bara i min sängen och vill sova typ. Så idag har vi ätit kalkon, stuffing, potatis mos, sötpotatis mos, green beans, gravy, zuccini bröd, senapsbröd, pumpapaj och chokladpudding paj osv. Det var iaf hur gott som helst.

Vi alla satt vid bordet och skulle säga vad vi var tacksamma för och E säger "I am thankful for my awesome family.... And bacon" Haha vi alla vid bordet typ bröd ihop haha.



Nästan alla innan middagen

Starbucks

Publicerat 2009-11-24 kl 16:00:07

Igår innan jag skulle hämta A från skolan så åkte jag till starbucks för att köpa en Chai Tea Latte och när jag beställt den så står jag och väntar på att få den och efter mig i kön kommer en kvinna som är kring 40 kanske. Jag känner igen henne men vet inte från var. Så säger hon till mig "Är det inte du som tar med den smarta lilla flickan till simklass?" Hon syftar på A. Så vi börjar prata så kommer vi in på att jag är au pair så frågar hon vilka jag åkte med och att hon var medlem i CC men hon varkade inte vara väldigt nöjd så hon började fråga massa om au pair care.

 

Sedan när jag är med A på hennes simning så träffar vi den kvinnan igen och hon frågade med och frågade efter mitt namn iaf jag kanske kunde få en bonus för att få henne att anmäla sig dit :)

 

A och E var så goa igår så jag tog med dom till Donkin Donuts. dom blev hur glada som helst då :p Haha Jag måste berätta! A berättade för mig vad alla hennes fingrar kallades så skulle hon visa sitt långfinger och så jag vänder mig om så pekar hon fuck you HAHA. jag börjar as garva så jag måste förklara för henne att hon inte får göra så för det är ett väldigt fult tecken och om hon gör så mot någon kommer hon bli väldigt upprörda. Så hon frågade mig vad det betydde  så jag fick säga att det är sååå fult att jag inte vill berätta det för henne. Jag tror iaf inte hon kommer göra så igen HAHA.

 

Sedan på kvällen var jag ute och gick med Luisa det var hur skönt som helst.

 

Mamma, Black Friday är typ årets största shoppingdag här och det är butiken som öppnar redan 4 på morgonen.


Ja då var det måndag igen!

Publicerat 2009-11-23 kl 15:57:21
Igår hade jag en ganska skön dag. Jag var ute på promenad i över 2 timmar och det avr jätte skönt :D Jag beställde även dom sista 3 gossip girl böckerna så dom kommer imorgon men jag kommer nog inte ha tid att hämta dom förrän på fredag. Sedan på kvällen blev det bowling med Luisa, Dorle och wiebke och jag förlorade hela skiten HAHA.

Idag är det mycket som händer som vanligt men det är en kort arbetesvecka denna veckan vilket är skönt. Och det är ju Thanksgiving på torsdag. Det ska bli kul att se allt och sedan är det ju black friday på fredag :D

Jimmy Choo, New Moon och Julmust

Publicerat 2009-11-22 kl 19:37:36
Ja, jag vet. Dålig uppdatering men jag har varken haft tid eller lust den senaste veckan. Iaf förra helgen var det ju Jimmy Choo. Jag gick upp innan 6 och när jag kommer ner på nedre våningen så hör jag musik som spelas och jag blev skit rädd eftersom jag var ensam hemma men det visade sig vara en väckarklocka. När jag och dorle väl kommer in till ny halv 8 så är det redan lång kö men som tur var i dom första 160 personerna så vi fick tillgång till skorna väskorna och accosearerna. Så efter 4,5 timmes köande så kom jag hem med ett par underbara skor och en handväska. (Bilder i slutet av inlägget)

Hela denna veckan har jag jobbat på mina silver bay uppsatser så nu har jag skickat in dom vilket är sjukt skönt. Detta gjorde jag i fredags och på kvällen blev det som sagt New Moon och gud vad bra den var. Jag vill se den igen och igen och igen. och det gjorde jag oxå igår :p Så jag har redan sett den 2 gånger :D

Igår på dagen åkte jag med Värd-familjen till Ikea där handlade dom massa svenskt mums till mig :D Gulliga dom är och när vi kom hem hämtade Luisa mig för att åka och kolla på New Moon som sagt.

Idag händer då inte mycket. jag ska ta mig en promenad till Sage's pages och beställa dom sista 3 gossip girl böckerna. Och det är inget desparate housewives ikväll så jag kommer nog kolla på första säsongen ist :p


Måste bara visa skillnaden!

Publicerat 2009-11-13 kl 16:57:09
 
Håret nyfärgat och fräsht innan balen!


Håret innan jag färgade det efter sommaren. Vaddå solblekt?

Storm typ!

Publicerat 2009-11-13 kl 16:53:38
Nu är det äntligen fredag. Såå skönt. Somnade tidigt igår och det var så skönt. Har vilja gå ut och gå hela veckan men det har varit så dåligt väder så jag har inte viljat gå utanför dörren och det är även dåligt väder idag så jag har inte gått idag heller.

Pratade med Jojjo på msn imorse :) Alltid lika kul. Nu har jag nyss sminkat mig så nu har jag inget att göra förrän jag måste åka och hämta A.  Usch det är typ storm när man kollar ut inte alls kul ju. Ikväll har jag huset för mig själv och det ska bli så skönt :) Jag ska inte göra nåt. Ikväll blir det en tidigt kväll för imorgon tar jag och Dorle tåget 6.42 in till NYC så vi kan köa till h&m för Jimmy Choo kollektionen släpps imorgon :) YAY!!! Önska mig lycka till för det kan jag verkligen behöva. Och jag lovar att lägga in bilder imorgon om jag vinner fajten till Jimmy Choo!

Mamma har du pratat med Jenny om hon vill Skypa imorgon?

Grey's Anatomy

Publicerat 2009-11-12 kl 16:47:07

Då var det torsdag igen. Nu är det inte långt kvar till helgen. Skönt med helg. Igår jobbade jag länge så somnade nästan i soffa efter jag lagt barnen sedan blev det Glee. Ikväll ska jag inte göra ett skit! Är alldeles för trött och dessutom är det Grey's Anatomy ikväll så jag ska bara ligga i min säng!

Fråga från Ninni
Hejsan!
vart har du läst att de kommer till time square?? Jag MÅSTE dit hehe

Jag läste det på PerezHilton.com och jag har kollat upp det från Summit oxå. Dock vet jag inte vilken tid det är man det är på en torsdag vilket jag itne gillar. Vissa band från New Moon soundtrack kommer och jag tror att vissa från Twilight crew:et kommer. Dom kommer även lotta ut priser.


Jag tror jag håller på att bli lite paranoid

Publicerat 2009-11-11 kl 16:09:58
Asså shit jag är rädd hela tiden efter jag såg Paranormal activity. Jag liggen och lyssnar efter ljud hela nätterna och är så rädd att jag inte vågar röra mig HAHA.

Just nu sitter jag och kollar på Rachel Ray där dom snackar om Twilight. Jag trodde jag var besatt av twilight men inte. ni ska se dom galna tjejerna dom har på tv.

Tisdag

Publicerat 2009-11-10 kl 15:58:18
Ska försöka få tillbaka blogglusten lite nu då :p. Just nu ser jag på sjunde himlen och snart ska jag göra mig iordning och åka och handla lite saker jag vill ha :p Skulle egentligen gott en powerwalk imorse med jag var för trött och jag gick 2 gånger igår så det är inte hela världen.

Idag tvättar jag och ikväll måste jag åka till ett av mallen för min host-dad fyller år imorgon så måste hitta nåt. får se hur det går höhö.

Pennsylvania

Publicerat 2009-11-06 kl 16:37:45
Pennsylvania igår var hur kul som helst och jag var på sån cool 3d grej men det kändes mer som 4d för det snöade i salongen, det kom dofter och sprutade vatten och sånt. Det var hur coolt som helst. Vi var oxå på choklad proving så fick man ett universitet diplom så E var överlyckling för då behövde hon inte gå på Collage HAHA.

Idag har jag varit ute på promenad men kände att jag kunde presterat mycket bättre. Ska i alla fall gå till banken idag så då får jag lite mer promenad. Senare kanske jag ska åka till en jätte stor sko affär. Det gillar vi :D

Skådespelarna i Twilight

Publicerat 2009-11-04 kl 15:33:22
Ni anar inte vad skönt det är att ha barnens farmor och farfar här. Jag har inte ens stigit upp ur sängen än vilket var så skönt. Tänkte gå ut och gå imorse men jag var så sjukt trött vilket jag fortfarande är. Men nu sitter jag iaf och kollar på sjunde himlen för första gången denna veckan. Efter jag har ätit frukost så ska jag börja skriva mina uppsatser till Silver bay!

Nu ska ni allt få höra. Torsdagen den 19 november kommer skådespelarna från Twilight till Time Squere och jag jobbar. Var finns rättvisan i det lixom? Och idag kommer skådespelarna från Glee till NJ. Men som tur är så är det bara 10 dagar kvar tills Jimmy Choo's kollektion släpps på H&M så då blir det 8.42 am tåget till NYC :D Och det är oxå bara 16 dagar kvar till New moon. Och bara en dag kvar till Pennsylvania. Det ska bli sjukt kul. Jag får absolut inte glömma kameran.

Ikväll ska jag kolla på Glee och Top Chef. Awesome!

Julklapp

Publicerat 2009-11-04 kl 02:36:56
Idag har jag köpt mina första julklappar. Och dom var till Mamma och nikke. Hur bra julklappar som helst.

Och min knöl på handen är borta.

Jobbig arbetsvecka!

Publicerat 2009-11-02 kl 17:04:27

Okej ni som väntar på halloween inlägg får allt vänta tills ikväll.

Nu på morgonen har jag varit ute på powerwalk. Duktig jag är :) Men det blev ingen sjunde himlen i morse det sög ju lite.

Iaf min arbetsvecka är så sjukt soft.
Måndag- Kl 15.00 passa A så hon får sova lite längre. Sedan passa henne till strax efter 5. Min uppgift under den tiden är att stoppa in maten i ugnen.
Tisdag - Hämta E i skolan kl 16.00 och se till att hon börjar med läxorna. Det är typ allt.

Onsdag - Tror faktiskt inte att jag gör nåt då. Kanske passar barnen på kvällen men då sover dom ju :p

Torsdag - Åker till Hershey i Pennsyvania och går på choklad fabriken vilket var valfritt om jag ville följa med på.
Fredag - Har jag nog inget alls.

Lördag - Inget alls

Söndag - Jobbar några timmar på eftermiddagen.

 

Jobbig vecka jag har. Hur ska jag orka? HAHA


RSS 2.0