Phantom of the Opera

Publicerat 2009-12-29 kl 18:57:15
Hallå...

Just nu sitter vi alla och nördar oss med vårt. Snart ska vi in till NYC så ska vi gå och äta på Olive Garden. Mumsig och kl 7 ikväll så ska vi gå och se Phantom of the opera på Brodway. Jag gav Mamma och nikke biljetter till det i julklapp så det ska bli skit kul.

dom är här!!!

Publicerat 2009-12-27 kl 14:57:29
Just nu ligger jag i min uppblåsbara säng och leker men min nya mini laptop som jag fick av mamma och nikke när dom kom igår :) Julen har varit grymt bra med mycket fina julklappar som jag absolut inte hade förväntat mig. Jag fick en ryggkliare och jag trodde inte dom gjorde sånna längre och 200 dollars present kort att kort skor för och massa annat. Just nu väntar jag på att mamma och nikke ska duscha färdigt så vi kan äta frulle.. mums. Efter det så ska vi ut så jag kan visa dom området och lite sånt.

Har lite kort att visa men det blir senare för jag har bilderna på min andra dator.

Ganska lugnt skön helg!

Publicerat 2009-12-13 kl 19:25:24
Okej. i fredag så tog jag som sagt med barnen i till NYC på julfest. Att ta tåget gick jätte bra men tunnelbanan kunde inte gått mer fel. Jag hatar åka tunnelbana. Jag är en taxi tjej. Men vi kom fram iaf. När vi väl kom hem på kvällen så satt jag och värmde mig framför brasan :) Luisa kom hit och vi satt framför brasan och åt Peanutbutter Stu. Mums :) Sedan kom även Dorle hit och vi kollade på nya Harry Potter och åt kakor :)

Igår så var jag och jul-shoppade. Jag köpte Dj Hero till min värd-familj och jag tror att dom kommer bli super glada. Sedan åkte jag och Luisa hem hit och vi beställde hem kina-mat och spelade Guitar Hero och kollade på polarexpressen. Vid 10 var vi helt döda så luisa gick hem och jag gick upp och la mig i min säng och kollade lite på tv tills jag däckade.

Så nu ligger jag i min säng vilket jag har gjort hela dagen och snart tror jag att jag måste rulla ur sängen och äta mig en sen lunch kanske. Men jag pallar inte. Det är så varmt och skönt under täcket.

13 dagar tills mamma och nikke kommer <3

Räv i trädgården

Publicerat 2009-12-11 kl 04:33:09
Igår skulle jag och A åka och hämta E i skolan och A börjar gå till bilen och så ser jag att en räv står och kollar på oss så jag ropar att hon ska komma in igen och skynda sig. Så när hon väl är inne så försöker jag skrämma iväg räven men den vill inte gå. Och vi vågar inte gå ut. Tänk om den har rabies.

För typ en timme sen fick jag veta att det är någon som går runt och tar i dörrarna för att se om dom är låsta här omkring och det kändes så läskigt för de senaste två dagarna så har jag inbillat mig ljud runt huset och trott att någon har varit på varandan och på baksidan men jag var ju säker att jag bara inbillat mig och så börjar dom skicka ut mail om att man ska dörrarna låsta. Kanske inte var inbillining då.

Imorgon ska jag kolla på E's konsert i skolan på morgonen och sedan hämtar jag E tidigare från skolan så åker vi in till NYC för julfest på barnens pappas jobb. Får se hur det går med barnen på subway:n. Är lite nervös eftersom jag inte brukar åka med tunnelbanan. Jag tar alltid taxi för jag tycker tunnelbanan är så sjukt äcklig.

Helt slut

Publicerat 2009-12-09 kl 04:11:33
Hade tänkt gå och träna imorse efter jag lämnat barnen i skolan men det blev inte så för A hade sin jul konsert och det var såååå sött. Och dom sjöng We wish you a merry Christmas och dom gjorde rörelse till och senare berättade hon att när dom pekade ut i publiken så pekade hon på mig :) Mina barn är helt bäst!

Utöver det så har jag tvättat idag och när jag slutade idag så var jag helt hurtig och gick till gymmet en timme så jag kom hem för en timme sen så nu är jag helt död!! Jag tror jag behöver sova lite!

Helg

Publicerat 2009-12-06 kl 04:29:05
Oj vad jag har blivit dålig på att uppdatera min blogg. Känns inte som jag har så mycket tid. Just nu jobbar jag och kollar på Martha Stewert haha. Barnen sover och jag gör inte ett skit. Dagen började med en resa till gymmet och sedan var det bara att åka hem så var det Christmas cookie day och det blev mycket kakor. Efter det så åkte jag till mallet och träffade dorle och kollade lite efter julklappar.

Ikväll har jag suttit framför en varm brasa i min pyjamas och läst Twilight. Hur varm och mysigt som helst.

Imorgon ska vi åka in till NYC och kolla på the NutCracker och det ska blir hur kul som helst.

Stressigt!

Publicerat 2009-12-02 kl 15:50:46
Uscg vilken stressig morgon. Min host-mom åkte iväg i morse men jag trodde hon skulle ta barnen till skolan innan för jag hade missuppfattat det hela och trodde jag bara skulle ta barnen till skolan imorgon men nej då. Så kl 8 knackar det på min dörr och jag trodde det var min host-mom som skulle säga att nåt av barnen var sjuka och behövde vara hemma från skolan men så hör jag att det va A så jag blev lite förvirrad och så säger hon att dom går ner för att göra frukost nu och min första tanke var att säga att jag inte ska äta frukost med dom idag. Men så frågar jag om inte deras mamma är där. Men hon hade redan åkt så när jag väl fattar vad som händer är kl 5 över 8 och skolan börjar om 3 minuter. och barnens frukost skulle vara för 20 minuter sen. Men snabba som jag måste vara så fixar jag så barnen är i skolan 5 minuter tidigare och då så jag till att dom åt frukost, borstade håret, fixade lunch till E och snacks till båda och tog på sig skor, jacka, och ryggsäck och ut i bilen!

Jag hann! Men det var svårt. Nu ska jag göra mig själv iordning och bara slappa tills jag måste hämta A. Ikväll jobbar jag längre än vanligt och sedan är det Glee och Top Chef! AWESOME!

RSS 2.0