Kan inte bestämma mig!

Publicerat 2010-04-15 kl 17:12:38
Jag kan inte bestämma mig om jag ska gå och hämta A eller ta bilen. Vädret är fint men jag har sååååååå ont i fötterna så jag vet inte om dom kommer palla. Jag var nyss på gymmet nämligen så det får nog bli bilen. Nu ser jag visst att jag har inte tid att sitta vid datorn.

Soffan

Publicerat 2010-04-13 kl 16:13:40
Inatt har jag sovit på soffan i vardagsrummet haha. Varför? Joo det var en bärfis i mitt rum igen som jag inte kunde få tag på för han var i taket och jag var alldeles för kort och självklart så flyger den omkring. Mina värd hade redan gått och lagt sig så jag kunde inte be om hjälp. Så jag tog min kudde och mitt täcke och gick ner och la mig på soffan. Gissa om min värd-pappa fick en chock när han kom ner och skulle tända lampan och jag låg där haha.

Skitbra!

Publicerat 2010-04-13 kl 04:14:30
Vilken dag! Sjukt fint väder och dagen har helt enkelt varit allmänt bra. Så nu på kvällen var jag ute och hoppade hopprep med A (kan ju alltid få in lite träning i all barnpassning). Så går vi in och så hör jag att min mobil ringer. Och då är det Bacon som ringer och säger att hon ska åka till Silver Bay samma helg som mig för hon hade fått au pair listan idag. Men nu har jag massa uppbokade dagar och helgen framöver :)
  • Fredag-Söndag 16-18 April Washington DC
  • Tisdagen 20 April hämta Kahty på flygplatsen (gamla au pairen)
  • Lördag 24 April träffa Bacon och nu SKA det ske
  • Fredag-Söndag 30 April-1Maj Silver Bay
Sen helgen efter det tror jag att jag åker till Boston.
Allt kommer bli awesome

Lördag

Publicerat 2010-04-12 kl 03:15:17
Lördag var en riktigt tjejdag men shopping och pedikyr. Awesome! Åkte till underbara SHort Hill Mall. Köpte nya skor vilket jag faktiskt behövde. Men köpte även ett par assnygga solbrillor från Ray-Ban med karta över Manhattan på insidan :D Asfräna. Efter det blev det pedikyr och det var så avslappnande. Sedan jobbade jag tyvärr på kvällen men fick iaf sällskap av Kajsa :D




Alice in Wonderland

Publicerat 2010-04-12 kl 02:58:36
I fredags var jag Luisa, Dorle och Leah och kollade på Alice in Wonderland i 3D. Det var ascoolt. Men som sagt det är ju en väldigt speciell histora men helt klart sevärd.

Innan jag drog ut på bio så hade A sitt födelsedagskalas. Så vi hade ett stort tält i vardagsrummet haha. Hon hade iaf roligt och en av hennes kompisar hade glömt presenten till A så hon låg i tältet och grät stackarn.




FREDAG!!!

Publicerat 2010-04-09 kl 17:12:23
Åh va skönt att det är fredag. Sitter och diggar lite musik på spotify. Har haft en hård morgon på gymmet och ska strax gå och hämta A. Eller tar nog bilen för jag litar inte på att det inte börjar regna. Ikväll har A sitt almost sleep-over party. Och hon sa att ag fick komma så såklart gör jag ju det! Efter det blir det äntligen att gå och kolla på Alice in Wonderlan i 3D :D  Blir tidig kväll eftersom jag har ganska mycket att gör. Blir att pedikyr och jakt på nya skor för jag jobbar imorgon kväll för mina värd-föräldrar ska gå och se The Last Song (med Miley Cyrus) och sen gå på After movie party för filmen. Fusk! Jag vill med gå. Måste se den helt enkelt!
Ne nu måste jag skynda mig!

Play-date from hell!

Publicerat 2010-04-09 kl 04:46:45
Har haft världens jobbigste dag idag! Som sagt var ju E hemma idag och vi kollade på en film på morgon och sen när vi hämtat A så ha de båda nap. Sen börjar allt! Vi ska hämta A kompis i skolan för dom skulle ha play-date och A kan inte bete sig så hon fick sin kompis att gråta, E grät för hon ville inte lära sig n sång för skolan på tio min och A grät för hon var elak mot alla andra!
Sen blev det iaf promenad med Luisa vilket var behövligt och en mumsig kall glass för det var så varmt och klibbigt idag att jag har left på vatten.

Precis vad jag INTE ville!

Publicerat 2010-04-08 kl 13:47:20
Hinner knappt vakna innan man får börja jobba idag. Usch!!! Jag vill inte. E är sjuk igen! Skit jobbig. on var sjuk typ hela veckan innan jag åkte till Sverige och nu spyr hon. Grattis till mig! Jag som ville dra till gymmet och dessutom kunna gå och hämta barnen i skolan. Piss tråkigt!
Förresten så tror jag att min geting dog igår. Det var ju tur! Var stekhett här inne. Ne nu har jag inget vettigt att skriva. Ska snart gå ner och ta hand om det sjuka barnet! VILL INTE! Mamma nu kommer jag hem ist!

Geting

Publicerat 2010-04-07 kl 16:38:03
Jag har en geting i mitt fönster som är skit stor och jag kommer inte åt att döda den utan att slå sönder fönstret! Jag är skit rädd! Kan nån komma hit och ta dö på min geting!!!!!!???? Snälla!!!

Helt slut!

Publicerat 2010-04-07 kl 15:34:41
Kom nyss hem från gymmet och shit vad jobbigt det var idag. Är helt illamående nu. Just nu sitter jag på min säng kant och har det skönt och dricker upp det sista av mitt te. Kanske börjar bli dags att pallra sig in i duschen nu. Typ bud på att slänga på sig ett par shorts idag för vi ska få 31 grader. Här gick vi från vinter till sommar på en gång. Det gillar vi! Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Hoppas på en till kvälls promenad ikväll :) Är fett sugen på sushi med! Mums!!
Jag är i behov av nya skor oxå! Och så har jag hittat ett par as snygga gucci solbrillor som jag MÅSTE ha! Lite ointressant men skit i det!
Kanske dags att pallra sig in i dusch nu så A inte behöver stå utanför skolan helt själv och inte bli upplockad haha!

Min dator funkar igen!

Publicerat 2010-04-07 kl 03:24:00
Eller nu har jag faktiskt 2 som funkar. Mycket har iaf hänt sen sist. Jag kom nyss tillbaka till USA efter att ha varit och hälsat på i Sverige. Det var nice. Pallar inte skriva värsta långa inlägg nu för jag vill kolla på Biggest Loser nu. Men har haft en fett nice dag med 29 grader ute så har precis kommit in efter en lång promenad med Luisa. Lilla A fyllde 6 år idag så vi har firat henne idag.
Nee nu får det bli tv:n ist

RSS 2.0