Skönt att dagen är över!

Publicerat 2009-09-30 kl 04:14:01
Idag har jag haft en sånhär lång dag igen. Det är så himla skönt att bara sitta i min säng och slappa. Skulle egentligen gått på bio ikväll. Vi ville se Love happens men det gick redan kvart över 8 men vi alla jobbade till kl 7 så det får bli en annan dag.  Kollade lite nyss på det nya Melrose place och det sög verkligen. Nu ska jag ist läsa min bok för det har jag inte haft mycket tid för idag.

Helgens shopping!

Publicerat 2009-09-29 kl 02:30:43
 
De första 2 Gossip girl böckerna!
 
Min söta mössa från H&M
 
Min gosiga halsduk från H&M
 
Mitt nya bokmärke :)

Mina vinter skor. A fick hem likadana idag :p

Inte besviken!

Publicerat 2009-09-28 kl 13:58:59
Gårdagen avsnitt av Desperate Housewives var hur bra som helst! Jag blev inte besviken för 5 öre. Nu är det 6:e säsongen om jag inte missminner mig och det håller forrfarande måttet. Men det får mig att saknar alla mina dvd boxar där hemma.

Idag känns det som första riktiga höstdagen här. Det är blött och lövigt och grått och det ska både regna och åska idag så det är inte kul. Finns inte så mycket man kan göra då och dessutom kommer städ-tanten och då är man bara ivägen och det är skit jobbigt när barnen är hemma. Men nu måste jag gör mig iordning och gå ner till barnen.


Snart är väntan över!

Publicerat 2009-09-28 kl 02:39:49
Om mindre än en halv timme börjar säsongspremiären av Desperate Housewives. Jag har längtat såååå!

Dagen idag har tillbringats inne i Manhattan. Blev en hel del shopping. Köpte ett nytt bokmärke, 2 böcker, en mössa, en halsduk och nya vinter skor från ew som ser ut som uggs. Ni ska få se bilder men inte idag. Nu till vinter så är det bara vinterjacka jag behöver. Vi var även och åt på The bread factory. Jag älskar verkligen det stället.  Imorgon blir det en tidig dag. Barnen är lediga från skolan imorgon för det är nån judisk heldag. Ne nu ska jag förbereda mig för  desperate housewives :)

Michael <3<3<3

Publicerat 2009-09-27 kl 03:43:40
Idag köpte jag nya skor. Stövletter från Michael Kors :D Sjukt bra köp :D


Au pair möte

Publicerat 2009-09-27 kl 03:37:19
Idag var det au pair möte med värd-familjerna. Det var väldigt trevligt och jag mötte en värd-mamma som hade kollat på min profil på au pair cares hemsida :P Det var en man som kom och visade olika djur. Han hade med sig en alligator (jag var påväg att skriva gladiator :P), nån jätte ödla och en orm. E höll ormen och jag klappade den faktiskt. Det var ganska coolt.


 
Alligatorn
 
Marine, Luisa och jag!
 
Ormen som jag klappade!

E som lyckligast med ormen i sin famn :)

Det är tur att ett gott skratt förlänger livet

Publicerat 2009-09-26 kl 07:44:17
Här är kl alldeles för myckt och jag kan inte sova! Min säng är full av prylar som jag inte orkar ta bort och jag och orkar inte byta om. Är du avundsjuk? Som ni ser så har jag brist på saker att göra men jag hade iaf väldigt kul med bilderna haha. Klicka så blir dom större!


 

 
 
 

Min rubrik

Publicerat 2009-09-26 kl 04:09:07

Mamma!!! Du kommer älska nya Grey's anatomy. Det tog bara en minut sen grät jag haha. Men det var inte samma sak att inte se det utan dig! Men du kommer inte bli besviken.

Idag när jag var och hämtade A (den lilla) från skolan så gick vi och pratade och såhär lät det

A: Do you know what I'm gonna be for Halloween?

Jag: Hannah Montana?

A: Yes, I'm gonna be Hannah Montana!

Jag: Well, you gonna be the cutest Hannah Montana in the world!

A: I know!!

Haha så söt är hon. Det var svårt att hålla sig för skratt :P Förresten jag var på Stop & Shop innan och jag hörde tre tjejer prata svenska. Jag blev ganska chockad :)

Imorgon är det au pair träff i nån park så imorgon är det de på schemat så hela familjen åker på det. Sedan så blir det film tror jag och söndag shopping i NYC :D


Snart

Publicerat 2009-09-25 kl 02:48:24
Nu sitter jag här och väntar på att mitt älskade Grey's anatomy ska börja som det gör om 15 minuter :D Jag är sjukt nyfiken på den nya säsongen :) Men det var inte det jag hade på hjärtat. Idag har mamma och nikke bokat flygbiljetter så den 26 december plockar jag upp dom på Newark. Jag längtar så mycket :D Förresten är det bara 3 månader kvar till julafton :P

Mumsiga frukost muffins

Publicerat 2009-09-24 kl 14:30:28
Ikväll är det säsongspremiär av Grey's Anatomy :) Dubbelavsnitt med. Det är på tiden måste jag säga så nu vet ni att jag kommer längta tills ikväll hela dagen :p

Igår bakade jag nyttiga frukost muffins med päron i och dom blev sååååå goda. Jag tror även jag ska testa att göra dom med äpple. Men inte idag :p Idag händer det nog inget speciellt. Ska försöka läsa ut min bok så det är väl allt.


Fas 2

Publicerat 2009-09-22 kl 14:48:10
Idag är första dagen av fas 2 i min diet och det första jag gjorde när jag vaknade var att gå ner till köket och tog mig en färsk jordgubbe :D Det var så gott. Tror aldrig jag har varit utan frukt i 2 veckor. Idag ska jag iaf börja dagen men Fiber one's med färska jordgubbar och blåbär och det ska bli så gott :D Och ikväll ska vi äta ris, fast brunt ris då men iaf det är första gången jag ska äta ris sen jag kom till usa.

Idag är det iaf tvätt dag inte så kul men det ger mig iaf tid att läsa imellan tvättarna. Igår hände det inte så mycket. Kollade på Gossip girl och det var som vanligt bra men jag bli så arg på en av karaktärerna men jag ska inte avslöja vem :P Sjukt bra avsnitt iaf. Förresten igår fick jag höra att det finns en hel del som tror att Dorota (eller hur det stavas), Blair typ slav ni vet, iaf att det är hon som är Gossip Girl.

Sleep-over

Publicerat 2009-09-20 kl 23:17:07
Igår åkte min värd-familj iväg och kom inte hem förrän idag och det tog vi helt klart vara på. Luisa och Dorle kom hit och så åkte vi och handlade och hyrde film. Vi försökte spela Gitarr hero men jag lyckade inte få igång ljudet på tv:n som vanligt haha. Sedan lagade vi iaf lite mat och fläskade i oss det. Sedan så ska vi se på film men jag lyckades inte få igång ljudet igen så vi fick gå upp till mitt rum för att se den på min lilla tv men nej då då har min dvd bestämt sig och att lägga av.

Vi går ner igen och lägger oss i soffan med kuddar och filtar och kollar på americas most wanted så vid ca 9 tiden somnar dorle i soffan och jag och Luisa bestämmer oss för att kolla på Law & Order: Special victums unit. Sen somnar Luisa oxå i soffan så jag glor lite till tills jag nästan somnar så då gick vi upp till sängen ist haha. Lyckat :p Alla tre slocknar direkt. Jag tror vi alla var lite trötta efter veckan som gått för efter bion i fredags var jag inte hemma förrän kl 1.

Nu kan jag iaf kommentera igen vilket var på tiden. Idag ahr jag suttit vid datorn hela dagen för ikväll blir det att jobba vilket jag inte riktigt kände för men min host-dad var tvungen att åka och jobba idag när dom kom hem och min host-mum ska gå på middag med några vänner. Men hon ska gå så se så jag kan nog sätta barnen framför tv:n till dom ska gå och lägga sig.

Såhär kan en fredag oxå se ut!

Publicerat 2009-09-20 kl 23:08:11


Jag tror att vi au pairer är lite trötta på fredagmornarna :p

Jennifer's body

Publicerat 2009-09-19 kl 21:49:55
Idag var vi äntligen på Jennifer's body och den var faktiskt sevärd. Jag måste säga att Megan Fox var perfekt i sin roll men hennes tumme är ju inte vacker haha. Luisa kom precis hit och hon ska sova över här inatt och snart antar jag att Dorle kommer oxå. Tror vi ska hyra film eller nåt vi får se. Ne nu jag jag inte låta Luisa vänta längre!

Trött!

Publicerat 2009-09-16 kl 02:40:12
Idag har det varit en sånhär lång dag igen. Idag har jag:

*Gått upp 8.30 och tvättat
*Duschat
*Tvättat
*Frukost
*Tvättat
*Gått och hämtat lill-tjej och hennes kompis
*Tvättat
*Gjort lunch till tjejerna
*Vikt tvätt
*Lunch
*Promenad för att hämta stor-tjejen
*Tvättat
* Hjälpt med läxor
*Vikt tvätt
*Tvättat
*Vikt tvätt
*Letat efter benskydd till fotbollen
*Kört till fotbollsträning
*Kört hem från fotbollsträning
*Lagat middag
*Handlat
*Hjälpt att laga en till middag
*Ätit middag
*Hängt in min tvätt

och nu sitter jag här. Måste säga att jag är väldigt trött och imorgon jobbar jag till kl 21.00 och på torsdag jobbar jag till 20.45. Är ni avundsjuka ;) Men jag har lyckats fixa en play-date tills på fredag som inte är här så jag börjar inte förrän 14.45 på fredag och det ska bli såååååååå skönt. Så på fredag har jag frukost date med Luisa och det hade vi igår med för den delen. Det är så kul att man kan göra nått på morgonen och inte bara så sent på kvällen när man är helt slut. Nu ikväll ska jag bara slappa!!!

Förresten igår var det säsongs premiär av Gossip Girl här. Älskar den serien men första avsnittet var lite konstigt. Hoppas att nästa är bättre iaf. Ne nu ska jag inte sitta här mer!

Jag älskar söndagar!

Publicerat 2009-09-13 kl 23:52:11
Helgen har varit så lugn och skön att det finns inte. Igår såg jag Luisa och Dorle på A walk to reamember och vad vi grät haha. Den är så fin men så sorglig. Nu kom jag nyss hem från The Short hill mall. Men här blev det inget köpet för jag spara mina pengar nu. Skickade min ansökan till Silver Bay idag med.

Idag skypade jag med Grace hon var så söt. Jag sa att bilden stannade och att jag inte kunde se nåt då sa hon åt mig att öppna ögonen haha. Sötunge. Imorgon bitti ska jag och Luisa ta en promenad sen ska vi gå hem hit och äta frukost ihop. Det kommer nog bli najs :D

På fredag har Jennifer's body premiär. Måste verkligen se den. Älskar Megan Fox.

Äntligen fredag

Publicerat 2009-09-11 kl 16:41:44
Denna veckan har det inte hänt för mycket. Har typ inte gjort nåt faktiskt. Hade tänkt börja simma på YMCA men när jag kom dit och såg poolen så blev jag sjuk besviken. Poolen var max 25 meter lång och den var inte särskilt djup och dessutom hade det kostat 230 dollar första månaden och 66 dollar varje månad så nej tack jag tror jag hoppar det. I tisdags börjar jag på south beach dieten och det går bra. inget fusk här inte. Nu ska jag snart hämta lill-tjejen från skolan.

Vill ha!

Publicerat 2009-09-06 kl 23:24:22


Skorna som jag hittade i NYC som jag vill ha! Dessa kommer från Aldo och kostar 125 dollar! Hur fina som helst!


Vilken rolig dag!

Publicerat 2009-09-06 kl 17:40:34
Igår åkte jag och Luisa in till NYC så vi möts upp vid Dunkin donot's och går till tåg stationen. När vi kommer in till NYC så ser vi en mini cooper limo som det står Melrose place på för det kommer en ny melrose place serie på torsdag tror jag det är, iaf kanske var en kändis i den vem vet. Hade varit coolt om det var Ashley Simpson-Wentz :p Dock tror jag inte det. Vi går till the bread factory och köper en sallad och tar en taxi till Central Park. När vi kommer dit så är det typ 10 olika cykeltaxis som försöker få oss att åka med dom och den sista kommer och säger att han kan köra oss dit vi ska och vi skulle sätta oss på en bänk typ 15 meter ifrån och jag blev så trött på dom så jag säger att jag tror vi kan gå till bänken själv HAHA!

Efter ett par timmar i Central Park så bestämmer vi oss att går till Magnolia Bakery där dom säljer berömda Cupcakes och dom var såååå goda! Så vi drar till Empire State Building och sitter på en bänk där och äter dom i skuggan. Efter det hittat vi en riktigt nice sko butik och vi var nog i den 1 timma och jag hittade så snygga skor för 125 dollar. Jag vill ha dom jag tänker på dom hela tiden. 

Vid 6 tiden tar vi tåget hem och vi skyndar oss hem för att duscha och göra oss i ordning sedan plockar jag upp Luisa och vi drar till five gays. När vi sitter där så kommer en som jobbar där och frågar vad vi ska göra ikväll och jag säger att vi ska gå på bio. Och när vi går där ifrån så försöker han få följa med oss på bio haha! Nej tack du. Vi åker och hämtar Dorle och åkte till biografen och se Haloween 2. Jag tyckte inte den var läskigt men vi satt längst bak och en som jobbar där sticker in huvudet och jag blev så rädd att jag skrev rätt ut haha. När filmen var slut var Luisa så rädd att hon nästan började gråta stackarn. Så när jag körde hem var jag tvungen att låsa alla dörrar och kolla så hon kom in genom dörren innan jag fick åka haha.

Jag hade så kul igår jag minns inte när jag skrattade så sist haha. Idag blir det nog bowling så det ska bli nice :D Och imorgon är det Labor day så jag är ledig.


 
Gatan jag bor på

 
Om ni kollar noga så kan ni se Mini cooper Limon genom rutan!

 
Luisa i Central Park


Jag och Luisa i Central park. 
 
 
Magnolia Bakery. Mamma och Nikki dit ska vi gå!

 
Utsikten över Empire State Building när vi åt cupcakes.


Luisa vid Empire State Building!

En perfekt dag för NYC!

Publicerat 2009-09-05 kl 15:00:04
Igår åkte jag och Luisa till Hanover för att gå på bio. En tjej som heter Dorle skulle följa med men hon ringde och sa att hon inte kunde komma för hennes värd-mamma skulle föda. Så kul :D Jag och Luisa åkte iaf för att se filmen. Vi såg The Final Destination men den var skit dålig! Inget att se. Alla dog och då menar jag alla!

Nu ska jag iaf göra mig iordning för jag ska snart åka in till NYC. Idag blir det nog Central Park. Ska bli mysigt :D Nu måste jag sätta fart så jag inte missar tåget :P

Jag älskar fredagar!

Publicerat 2009-09-04 kl 16:54:39

Skolan har börjat för barnen och det är så skönt att ha lite fritid på morgonen. Igår började jag dagen med 40 minuters power-walk och självklart dog min Ipod mitt i allt. Ikväll är jag inte säker på vad som händer men tror att det kanske blir en film. Vill se 500 days of summer men den går så dåliga tider. Nu ska jag snart gå och hämta lill-tjejen i skolan.

När vi åkte till short hill för några dagar sen så såg vi ett rådjur och jag blev så rädd för det att jag skrek rätt ut haha smart gjort.

Förresten Catta! Skriv ett mail till mig först för då kommer jag ihåg att skriva när jag sitter vid dator :p Ne nu ska jag röra på mig.


Short hill mall

Publicerat 2009-09-03 kl 01:01:16
Hej alla.
En snabb update. Ska åka till short hill mall om 10 min. Önskar dock att jag hade råd att köpa nåt där men allt kostar hundratals dollar där. Vi ska iaf till Johnny Rockets för sista gången för nästa vecka börjar jag med min värd-föräldrar på stenhård diet. Imorgon börjar skolan det ska bli så skönt så nästa vecka börjar jag förhoppningsvis simma igen och imorgon bitti blir det power-walk. Ne nu måste jag dra!

RSS 2.0