Social Security

Publicerat 2009-08-01 kl 00:36:11
Idag var jag och skaffade mig mitt social security nr. Det gick så bra så. När jag satt där och mannen skrev in alla mina uppgifter ser jag att han har 12 bilder på väggen bakom av 12 olika katter haha. Jag och min värdpappa garvade hela vägen hem. Sen har det inte hänt mycket. Jag åker till cape cod imorgon och kommer vara borta en vecka så får se om det blir någon uppdatering då. Om inte så hörs vi på en vecka ;)

Kommentarer
Cecilia

Inte riktigt ännu. Jag skall prata med mamman ännu en gång till i morgon, efter det får jag se vad som händer. Men jag gillar verkligen familjen! De verkar så jordnära och vänliga. Både när jag pratat med dem i mail och från deras nuvarande au pair som jag har pratat med.

Hoppas allt går bra för dig där borta i USA! Inte allt för mkt mamma-längtan? xD

2009-08-02 kl 22:50:26
URL: http://chibs.blogg.se/
Lisa

Julia. Vad skulle du säga om jag kommer och hälsar på dej ? :D

2009-08-03 kl 15:34:26
Ida

Hallå!



Jag har nog skrivit en kommentar tidgare, vet i vilket fall inte riktigt om du kommer ihåg mig. ^^ Anyway, Ida heter jag och har befunnit mig hos min värdfamilj i en vecka. Vi bor i Branchburg, typ Somerville(eh, mer än så vet jag inte än så länge, så jäkla lost på området, har inte koll på nått typ, hahaha),anyway, ca 30 minuter till Princeton. Men tänkte bara höra mig för en gång till, du bor i ... Princeton, right? Hoppas jag inte har helt fel för mig. ^^ Take care, kram //Ida

2009-08-08 kl 00:21:48
URL: http://insidemyhead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0