Visum papper

Publicerat 2009-04-29 kl 23:27:21
Träffade min faster igår och berättade att jag skulle åka som au pair till USA och hon fick tårar i ögon och så sa hon
-"Vet mamma om det?" Haha. Det var lite små kul.

När jag kom hem idag hade jag fått alla visum papper och sånt idag så ska läsa igenom det ordentligt i morgon. Jag förstod att det skulle vara mycket papper men inte SÅ mycket. Skönt när man har allt gjort asså.

Såg idag att Britney Spears ska komma till Sverige i mitten av juli så var tvungen att kolla vilket datum. Och jag blir så sur att hon kommer den 13 juli och det är exakt en vecka efter jag har lämnat Sverige. Livet är allt bra orättvist asså. Jag vill se Britney ju. nu får jag hoppas att hon har en konsert i usa som jag kan se under mitt år.

Köpte skor till studenten med idag ^^, Vill egentligen ha dom imorgon då det är studentfest men vill inte råka förstöra dom.

Kommentarer
Mikaela

Ja jag älskar också värmen, men du förstår nog när du kommer vad jag menade, det är lite svårt att förklara, jag trodde inte att sådan värme fanns.. men det gjorde den.

Alla familjer säger att dem är noggranna med arb.tider och att man ska känna sig hemma, hoppas att din menar det iaf. Hoppas att du kommer trivas och att allt kommer gå bra.

Jag är i Old Bridge, inte så långt ifrån Freehold.. kanske inte säger dig så mycket, men det är här jag håller till. Jag trivs i området, men har inte trivts sådäran jättebra i min familj, och jag har varit här i snart 8 månader, men sånt är livet, försökte att få göra en rematch, men det gick dem inte med på, så jag har fått stått ut med barnen ändå. Men som jag sa, jag trivs väldigt bra i området jag bor i.

När är det du åker?

2009-04-30 kl 00:00:00
URL: http://mikaelawestin.blogg.se/
Lisa

Sv: precis jag ska kolla hur dom är och ge dom en ärlig chans :)



Studentskor, hur ser dom ut? :D Ska nog också köp ett par snart :D

2009-04-30 kl 10:04:32
URL: http://ettlivsomaupair.blogg.se/
Evelina

Ska du åka så snart? Får man åka tidigare än tre månader? vad kul!!! men allt går så fort:S

2009-04-30 kl 12:33:12
URL: http://evelinaav.blogg.se/
anna

Ja, det ska bli jätteroligt att åka :) just nu har jag ingen familj och vet inte alls vart jag vill hamna. känns som att jag är öppen för alla ställen :) jag vill åka i mitten/slutet av augusti typ. läste på din blogg att du har en familj redan, grattis! hoppas det blir bra med dem. när ska du åka?



tack detsamma :)

2009-04-30 kl 16:43:47
URL: http://aupairanna.blogg.se/
Emilie

Hej.

Jag tror nog hon lär ha en konsert under året du är där, hon verkar vara rätt aktiv nu :)



Så kul med studenten!!! Hade du också mösspåtagning idag? Kanske något som alla har?



Det värsta är att jag inte har mitt körkort än så jag kör runt som en galning och tvingar mig själv att inte bli rädd, inte älta i mina misstag och fatta allt på en gång. Typ utbränd. Men ja, SI som jag ska åka med om allt går, vet om att jag är intresserad, har anmält mig och hela tjafset men vi avvaktar med intervju tills jag har det där kortet i min hand. Men snaaaart så :)



Oj det är väldigt snart du ska åka då, vad skoj :) Har du funderat på att typ köpa någon present och så till barnen? Jag hoppas vara iväg till november-januari någon gång. Men då kan man ju alltid förbereda sig ordentligt ^^



//Emilie

2009-04-30 kl 21:09:51
URL: http://plajnis.blogg.se/
Cecilia

Ja, det var rätt kasst! Mamman ifrån familjen ringde idag igen men ajg var inte hemma då heller. Pappa sa att hon kunde ringa i morgon men då är jag i Danmark :/

Men ajg skickade ett mail förrut och skrev att det var bäst att hon ringde på söndag för jag jobbar nämligen på lördag med, haha. Hon väljer den veckan jag minst är hemma asså.. sjukt!!



Mmm, jag tror det med. Känns det rätt så känns det rätt. Men klart man skall ge det en chans innan man byter ifall man verkligen vantrivs med!



Haha, okej. Jag tycker inte om att jag inte har någon kontroll över hur man flyger, stannar planet då dör jag för det finns inget, INGET under planet. Det är det hemska!

2009-05-01 kl 00:01:25
URL: http://chibs.blogg.se/
Lollo

vilken otur :o men hon är ju på G nu så det skulle mycket väl kunna vara så att det blir en konsert i USA när du är där :P



sv: jag kommer nog skrika ändå, HAHA jag är så lätt skrämd ^^" jag ska ju inte åka förrän nästa år men förhoppningsvis i augusti då ^^

2009-05-01 kl 11:09:14
URL: http://anystar.blogg.se/
Cecilia

Ah, värdmamman tyckte det var jättebra, hon skrev det i ett mail tillbaka, fick även se en bild på barnen, jättesöta! :D



Mmm, tror att för vissa är det roligt med en ny kultur och livsstil men för andra också jobbigt eftersom man gör så mycket olika från hemma. Men man vänjer sig. Hoppas jag xD



Haha, det hoppas jag med! Fast till mig då ^^

2009-05-02 kl 01:06:48
URL: http://chibs.blogg.se/
Lollo

sv: sant, det är något som tar emot att åka den dagen faktiskt ^^"

2009-05-02 kl 11:48:44
URL: http://anystar.blogg.se/
anna

härligt att du är nöjd :) det är nog kanon där! max 3 barn, men 2 skulle vara tokskönt :) en eller båda får gärna gå i skolan eller vara lite äldre så att man är ledig mitt på dagen :P haha, men de små är så söta, så det spelar nog ingen roll vilken ålder. dudå? vad vill du ha för ålder?

2009-05-03 kl 00:36:36
URL: http://aupairanna.blogg.se/
Lisa

Jag har inga problem med att vara i en lesbisk familj så, utan tackar ag nej är det pga andra skäl :)

2009-05-03 kl 11:09:03
URL: http://ettlivsomaupair.blogg.se/
Mathilda

Åhh vad kul :) Nära till NYC låter inte helt fel! Vad roligt. Lycka till med allt :)

2009-05-03 kl 22:04:58
URL: http://mathildaaupair.blogg.se/
i huvudet på thåström - usa 09

haha jag såg med att hon skulle komma till sverige i juli. gick in på hennes hemsida och kollade när hon skulle ha sina konserter i usa istället, men det var bara i london som de var just nu. kommer till hösten i hoooope!

2009-05-09 kl 18:24:35
URL: http://yellowladie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0